REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.2° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Cât CÂȘTIGĂ BOȘII CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA

Cât CÂȘTIGĂ BOȘII CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:22 4964

Alegerile locale din septembrie 2020 au conturat o nouă hartă a administrației locale. Puțini sunt, însă, cei care au habar ce salarii primesc cei din Consiliul Județean Constanța. Salariile de bază au fost stabilite prin H.C.J. nr.20/18.02.2020 privind aprobarea salariilor de baza pentru funcționarii publici și personalul contractual din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Constanta, începând cu 01.02.2020, în conformitate cu prevederile O.U.G nr.1/20.

Stelian Gima; Mihai Lupu; Petre Enciu

Angajații Consiliului Județean Constanța au salarii demne de invidiat. La acest capitol, cel mai bine stau funcțiile de demnitate alese. Cel mai bine plătit este noul președinte al CJ, Mihai Lupu, care câștigă un salariu de bază de 18.720 de lei / lună. În ceea ce privește cei doi vicepreședinți, Petre Enciu și Stelian Gima, aceștia se pot lăuda cu un venit de bază de 16.640 de lei / lună.

Vă reamintim că salariile expuse anterior, sunt salariile brute. De asemenea, salariile de bază pentru funcțiile de conducere cuprind sporul de vechime în muncă la nivel maxim în conf.cu prevederile art. 19 alin 2 din Legea 153/2017.

Nici cei cu funcții de conducere nu stau foarte rău la capitolul remunerație. Cel mai bine plătit este secretarul județului, Mariana Belu, care se laudă cu un salariu de 16.640 lei, cu gradul II de vechime. La fel, şi administratorul public al județului, Monea Gabriel, încasează un salariu de bază de 15.200 lei, iar arhitectul șef, încasează un salariu de bază de 13.100 lei.

Directorul general al CJC are un salariu de 13.100, pentru grad de vechime II, iar pentru grad I este retribuit cu 12.450, în timp ce directorul adjunct încasează 12.060, grad II, și 11.790 grad I.

Directorul executiv al CJ încasează un venit lunar în valoare de 12.060 de lei, pentru grad de vechime II, iar pentru gradul I este renumerat cu 11.790 de lei.

În timp ce un șef birou este remunerat cu 9.830 lei, Managerul de proiecte încasează 6.550 lei. Auditorii sunt și ei remunerați în funcție de gradația de vechime, astfel că salariu de bază pornește de la 7.900 și ajunge până la 9.590 de lei.

Consilierii din cadrul cabinetului președintelui încasează în funcție de grtadația de vechime, astfel că salariile pornesc de la 7.170 de lei și ajunge până la 8.910 lei. Inspectorii de specialiate primesc un salariu, în funcție de gradul profesional, sumele fiind cuprinse între 2.7000-5.900 lei. Și șoferii au salarii bune de luat în seamă, între 3.870 și 4.850 lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CHITAC SI LUPU AU SI ALTI BANI IN AFARA DE CELE DE LA STAT
0
0
Sunt curios... oare daca ar deschide gura cei de la achizitii... cati din sefii de la CJC ar mai ramane nelegati? Oare DNA stie cum se ameninta angajatii din subordinea CJ?
4
0
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
0
2
Bosii de la CJ au dat afara multi oameni de cand au venit la putere. In locul lor au pus incompetenti precum George Dragan ca sa stranga bani pentru partid.. sa vedeti cand vor incepe sa deschida gura cei care au ramas pe functie... vor ingropa pe multi de la pnl si psd!
7
0
Bravo Base!! Sunt de acord cuc
0
2
Rusineeeeee.......Rusineeeee.....Ce faceti voi pentru banii astia bai nesimtitilor......l
7
0
Ce fac "bosii" de la C. J. Constanta de banii astia? Stiu macar sa citeasca ? sa salabiseasca, daca ii pui sa spuna un cuvint pe silabe? NESIMTITI. Un amarit pentru salariul de la stat pentru CJ munceste un an de zile si nu il ia. Astia fac politica si asa sau ajuns case , masini de fite samd.
6
1
stai sa vezi cand o sa se rascoale poporu, pai astilalti muncim pe 1800 lei, de ce oare?
5
0
spuneti-i ramolitului de Lupu sa nu-si mai vopseasca parul, e oribil!!!
7
0
Dragi cititori,ne tin pe noi in carantina pt ca in perioada asta ei beneficiaza de niste bani in plus fata de salariu!Interesul poarta fesul!
5
1
Iar analfabetii din Navodari au votat cu pesedeul. Hua
5
0
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
2
4
...RUSINE...RUSINE...RUSINE...sa va fie....sa n-aveti parte de aceste drepturi nemeritate...sa nu uitati...NIMIC NU LUATI CU VOI...cei ce trudesc n-au bucuriile voastre..ei au doar suferinta si speranta..sa aveti parte de sfintele sarbatori de blestemul omului necajit din acesta tara...pupici dulci din locul caldut paastorit de colegul vostru...marele MAREAN IORDACHE..asa sa va ajute DUMNEZEU...
9
1
Chiar sunt nesimtite... Pai bine mai bulangiilor...un roman de rand are cu putin peste ....1800 lei...si tu cel mai mare bulangiu ...ai peste....18.000 lei
7
2
sclavetinenorociti
6
3
prea putin la poporul de golani si pitipoance
6
1
consiliului judetean???cat a castigat si marele primar al Medgidiei,primarul primarilor,consilier judetean, consilier de primar....marele MAREAN IORDACHE...omul care le stia pe toate...el era peste tot...el facea rau la toti..DUMNEZEU..l-a premiat cu un LOC CALDUT...unde nu este nici intristare si nici suspin...acolo veti fi si voi..cat de bogati sunteti acum,asa aveti ajunge...el colegul vostru...va trimite PUPICI DULCI...
11
1
..DUMNEZEU....nu stiti cum sa va mai imbogatiti..poate va imbogateste si pe voi COVIDUL..sa va saturati...ne este sila de voi...si de numele voastre...
11
1
Niste puturosi care nu fac nimic si nu dau nici 2 bani pe constanteni ----acu de ex n-am lumina in centru pina diseara
11
0
Pe ruginita aia de Belu nu o mai schimba nimeni? Are functia pe viata?
9
0
sa i platiti ca voi ia ti ales!
7
1
sunt slugile bucurestiului care tin orasul in carantina, constanta este singura resedinta de judet carantinata in perioada asta, celelalte au iesit ca s-au insanatosit miraculos!! probabil vor sa faca bani din amenzi in continuare!!!
7
2
Gima, Enciu, Belu, etc. Noi, romanii le dam banii nostri munciti makidonilor. Incredibil, o sa se ajunga la o guvernare de extrema dreapta in maxim 5 ani, bazata pe ura fata de etniile astea capuse, makidoni care fura bani si tigani care fura orice
8
3
l ati facut om pe enciu. n a vazut ala atatia bani la un loc cat primeste acum pe luna.
6
1
Trai neneaca! Aceste salarii au fost adoptate in 02.2020, deci pe timpul fostului primar. Ei au centrat, si tot ei au incasat. Sa tot fii angajat la stat. Sa nu mai vorbim de toate beneficiile bugetarilor. O fi bine, o fi rau? Noi, oameni de rand nu avem de unde sti, deoarece nu avem pedigree sa ne angajam la stat. Din pacate.
7
1
ptr a aduce cta in stadiul de vagauna taraneasca machidoneasca tiganeasca gen zabrauti,trebuie sa ai niste meseriasi bine platiti.ceea ce s.a si intmplat,iar analfabetii si.au facut planul de hotii si mirlanizareA orAsului,simasa poluat de pensionari militari,drojdia societatii!
10
1
Salariile sunt exprimate brut. Prea mult, oricum.
10
0
Sa mi bag paula in BOSII vostri si titlurile voastre de bombardieri agramati. Presa paulii! Boss de bossss prrr tzaaaaa.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407