REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cât costă să-i vezi pe Oana Pellea și Marius Manole pe scenele din Europa?

Cât costă să-i vezi pe Oana Pellea și Marius Manole pe scenele din Europa?

Redacție 6 octombrie 2022 | 00:00 515

La doar câteva zile după ce va împlini vârsta de 44 de ani, actorul Marius Manole se va afla în două orașe importante din Europa, unde va juca alături de Oana Pellea. Cât costă să-i vezi pe cei doi mari actori pe scenele teatrelor din Franța și Belgia?

Facebook Oana Pellea/Marius Manole

Marius Manole urcă pe scenă în „Oscar și Tanti Roz” la câteva zile după ziua lui

Marius Manole și Oana Pellea aduc spectacolul de succes „Oscar şi Tanti Roz” la Paris și Bruxelles. Cei doi pun în scenă, într-un mod special și inegalabil, povestea scrisă de Eric Emmanuel Schmitt.

„E greu de adus un spectacol în străinătate. E o unică reprezentație. E sâmbătă. E la o ora civilizată. Organizatorii fac mari eforturi. Trupa stă în Paris câteva ore…plecam mai departe la Bruxelles, unde jucăm a doua zi…și plecăm înapoi acasă…

Este un efort pe care îl facem toți cu unica bucurie că putem să dăruim publicului un spectacol de calitate”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

Românii stabiliți în Belgia vor putea vedea piesa „Oscar și Tanti Roz” pe 9 octombrie, în W-Halll Auditorium din Bruxelles. Cel mai ieftin bilet este 36 de euro (aproximativ 180 de lei), iar cel mai scump ajunge la 48 de euro (aproximativ 240 de lei). Spectacolul va începe la ora 17:00.

În schimb, pentru evenimentul de la Paris, care va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, cele mai piperate bilete ajung la 54 de euro. Cel mai ieftin bilet este tot 36 de euro, ca și în Belgia. Evenimentul din capitala Franței se va juca în Paris la Palais des Glaces, de la ora 19:30, conform topeuropeevents.com, citează click.ro.

Aceste reprezentații de gală vin la doar câteva zile după ce marele actor își va serba ziua de naștere. Cu doar câteva ore înainte ca partenerul ei din piesa „Oscar și Tanti Roz” să împlinească 44 de ani, Oana Pellea i-a transmis un mesaj pe rețele de socializare.

„Mâine este ziua unui om care îmi este foarte foarte drag! Să trăiești, Marius Manole să te bucuri și să ne bucuri! (....) Mi-e drag să exist lângă el pe scenă”, a scris îndrăgita actriță.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici gratis sau sa.mi dea ei bani Nu m.as duce!!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272