REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.3° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
5.3° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Cât de afectată e Gina Pistol de faptul că nu mai apare la TV: „Am nevoie de mine să mă adun“

Cât de afectată e Gina Pistol de faptul că nu mai apare la TV: „Am nevoie de mine să mă adun“

A.F. 1 decembrie 2023 | 00:00 255

Gina Pistol este, fără dar și poate, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Ani de zile a prezentat emisiunile „Chefi la cuțite” și „America Express” de la Antena 1, însă anul acesta a anunțat că se retrage pentru o perioadă. Vedeta a mărturisit că nu se mai poate uita la emisiune. 

Cat de afectata e Gina Pistol de faptul ca nu mai apare la TV: „Am nevoie de mine sa ma adun“Gina Pistol

Invitată la un podcast, Gina Pistol a vorbit și despre plecarea celebrilor bucătari de la „Chefi la cuțite”: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Cum se simte vedeta de când s-a retras de pe micile ecrane. 

Cum e viața Ginei Pistol de când s-a retras din TV 

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. În urmă cu aproape doi ani au devenit părinții unei fetițe, căreia vedeta a decis să-i ofere tot timpul ei în primii ani ai vieții, acesta fiind și motivul pauzei din televiziune. 

Recunoaște că îi lipsește partea profesională, îi este dor de echipa cu care a lucrat. Cât despre plecarea chefilor din reality-ul culinar, Gina Pistol nu a comentat prea multe. 

Cat de afectata e Gina Pistol de faptul ca nu mai apare la TV: „Am nevoie de mine sa ma adun“

„Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate.Că până la urmă toți avem facturi la sfârșitul lunii. Mă bag pentru că eu cred și vreau să fac tot ce stă în puterea mea ca să iasă bine. Și sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie. Nu știu să zic mai multe despre plecarea băieților (n. red Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu)”, a spus Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Nu se mai poate uita la emisiunile pe care le modera 

Vedeta a recunoscut sincer că nu mai poate viziona „Chefi la cuțite” și „America Express”, din cauza emoțiilor puternice pe care le resimte și a faptului că îi lipsește activitatea profesională pe care o avea. 

„Mă doare, nu pot să mă uit. Mă emoționează. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc.

Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n.red. – ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește”, a mai spus Gina Pistol, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039