REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cât de bine arată Nicole Cherry, după ce a născut! Vezi cea mai provocatoare ținută a artistei

Cât de bine arată Nicole Cherry, după ce a născut! Vezi cea mai provocatoare ținută a artistei

Replica API 22 aprilie 2022 | 20:04 1246

Nicole Cherry a încins inimile fanilor când și-a făcut apariția pe Instagram, într-o superbă rochie neagră, ce-i pune în evidență formele perfecte, deși a dat naștere acum doar șase luni fiicei sale, Anastasia.

Nicole Cherry

Nicole demonstrează că rolul de mămică i-a conferit o alură mai matură, de femeie puternică și încrezătoare în forțele proprii, așa că solista arată precum o adevărată divă în imaginea postată pe Instagram.

Vedeta poartă o rochie neagră, strâmtă, scurtă, decoltată, iar unul dintre umeri este complet dezgolit, iar sânul, evidențiat cu paiete argintii. Rochia are două crăpături pe coapse, element ce-i conferă lui Nicole, un aspect de divă fatală. Look-ul este completat cu plete lungi, de un brunet închis și o privire languroasă, scrie click.ro.

Fanii au jubilat când au văzut noul look al artistei, iar fotografia a strâns în doar câteva ore, peste 15.000 de aprecieri.

Nicole Cherry își mai dorește un copil

Nicole Cherry a început anul în forță, cu un show de zile mari pe scena de la Romexpo, în deschiderea concertului lui Maluma, la București. Artista în vârstă de 23 de ani a dat naștere unei fetițe, la sfârșitul anului trecut, dar solista a reușit să scape miraculos de kilogramele în plus și să revină la silueta ei armonioasă.

Nicole Cherry a dezvăluit că botezul micuței Anastasia va avea loc în mai și tot în acea perioada, solista se va căsători cu partenerul ei, Florin Popa.

Artista a mai mărturisit că își mai dorește un copil, visul lui Nicole fiind acela de a avea un băiat și o fetiță.

Nicole Cherry a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că botezul micuței Anastasia va avea loc în mai și tot în acea perioada, solista se va căsători cu partenerul ei, Florin Popa.

Artista a mai mărturisit că își mai dorește un copil, visul lui Nicole fiind acela de a avea un băiat și o fetiță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272