REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cât de BOGAŢI sunt NOII CONSILIERI judeţeni de la PNL!

Cât de BOGAŢI sunt NOII CONSILIERI judeţeni de la PNL!

Replica API 19 noiembrie 2020 | 18:16 6591

Ziarul Replica continuă să vă ţină la curent cu averea noilor consilieri judeţeni. După PSD, a venit rândul colegilor de la PNL.Printre cei care nu şi-au publicat declaraţiile de avere sunt: Dorin Opreanu, Florin Pârvulescu şi Stelian Gima.

Cruşoveanu are 6 terenuri şi 3 imobile

Marian Cruşoveanu are, potrivit declaraţiei de avere, şase terenuri: două în Constanţa, unul în Mamaia, un teren în Costineşti, altul în Tuzla şi încă unul în Delta Dunării. Acesta mai are şi trei imobile, două în Constanţa şi un altul în Mamaia.

Marian Cruşoveanu

Are şi trei camioane, dar şi bijuterii şi pietre preţioase în valoare de 20-30 de mii de euro. Sumele la purtător ajung până la 100.000 de lei, iar în conturile bancare Cruşoveanu are 117.749 de lei şi 125.473 de euro. Veniturile realizate în ultimul an fiscal sunt de 154.181 de lei.

declaraţie avere Marian Cruşoveanu

Pe de altă parte, colega sa Dana Mariana Constantinescu nu are nici terenuri, ci un singur imobil situat în Mangalia. Constantinescu nu are nici maşini, iar veniturile realizate în ultimul an fiscal ajung până la 100.039 de lei.

Colegi mai puţin dotaţi

Nu la fel de dotaţi sunt Alexandru Dima şi Geafer Dincer. Potrivit declaraţiilor de avere ale acestora, cei doi nu au nici terenuri, nici imobile, nici bijuterii ori pietre preţioase. Spre deosebire de Alexandru Dima care a realizat un venit de 53.886 de lei în ultimul an fiscal, Geafer Dincer a declarat că nu a realizat niciun venit.

În schimb, Enache Bucovală are, potrivit declaraţiei sale de avere, două terenuri în Constanţa, un imobil tot în Constanţa, două autoturisme, bijuterii şi pietre preţioase în valoare de 20.000 de euro şi ceasuri de 15.000 de euro. Veniturile realizate în ultimul an fiscal ajung până la 1.885.495 de lei.

Enache Bucovală

Terenuri cât cuprinde

Printre cei care şi-au mai publicat declaraţiile de avere sunt şi Stere Guteanu şi Cristian Zahariuc. Guteanu a precizat în declaraţia de avere că are două terenuri şi un imobil în Techirghiol, trei autoturisme şi un venit, realizat în ultimul an fiscal, de pănă la 133.992 de lei. Iar Cristian Zahariuc a declarat că are două terenuri în Constanţa, unul în Agigea, altul în Ciocârlia şi două în Tulcea.

Cristian Zahariuc

declaraţie Cristian Zahariuc

Are imobile în Constanţa şi în Năvodari, iar venitul realizat în ultimul an fiscal ajung până la 313.584 lei. Acesta este asociat şi administrator al Zehn Dental SRL şi al Centrului Medical Dr. Zahariuc SRL.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce bine k nu ati bagat numai machidoni consilieri...k astia nu prea stiu sa fure
0
0
Oameni astea de la PNL au o problema la cap Ce au schimbat in Cjc Raspuns pe nimeni tot Strutinki, Mazare, si Nicusor conduc. Cum sa ii ti pe aia fina lu Strutinki, in ce lume traim. Sper pe 6 sa nu mai voteze cu niste impostori ca voi Jos PSD Jos PMP Jos PNL . Avea dreptate ca PNL a facut blat cu PSD acum este plauzibil.
1
0
Unu si unu. Astia da avere, mai ales Crusoveanu. Altii in 10 vieti nu ajung la averea lui. Ce secret are asta , de stie sa faca asemenea avere. Dar pt. mine e un mister cum unii romani saraci , vai mama lor voteaza cu galbenii. Ii inteleg p-aia bogatii, dar aia care n-au dupa ce bea apa sa votezi cu bogatanii, e greu de inteles.
0
0
Au timp 4 ani sa faca avere.
1
0
tot mancare pentru viermi vor ajunge ca si ultimul boschetar.
5
0
Crusovenu un hot notoriu ca si tasu, infractorul.
5
3
Au muncit de mici, asa au strans averea. De la 3 anisori.
7
0
Sa speram ca machedoni va face multe
3
2
Numai excroci. Pai bucovala, 2 S classe, restaurante, hotel, mortii matii, cate si mai cate, pai mai manglitorilor ce ami breti, sa mai luati inca ceva terenuri, sa mai construiti ceva, ca nu va mai saturati. Huuoooo mwistilor, toti o apa si un pamant
6
0
Toti sunt niste manglitori. Nici o schimbare nu face LUPU. Tot PSD si Palas conduc CJC Exemple Elena Georgescu fosta sefa de cabinet a lui Nicusor Constantinescu apropiata lui Sevil Shaide fina lui Strutinki apropiata lui Palas si Stroe este tot pe functia de director la CJC, sunt foarte multe Exemple in Cjc, PNL sunte-ti varza nici voi nu stiti ce cauta ti Acolo. Dupa 4 ani la culcare cu voi de impostor PSD isti
11
2
unu mai sarac ca altu
6
0
fratilor, ce dracu e cu pensatul ala? nu are si el un prieten sa ii spuna adevarul?
8
2
ceas de...15.000 EURO...nu-ti vine sa crezi???da ce minuni face acest ceas???
9
1
de asta au venit, nu sa rezolve problemele cetatenilor, javre
6
1
Lucrez in vest de 30 de ani ,cu taxe platite evident,nu am ajuns la o asa performanta ca alesii PSD si Pnl.Cred ca sunt batut in cap.
28
1
Numai romani!
15
0
Saraci. Trebuie sa le dam de buna voie.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108