REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Cât de frumoasă e fiica Angelinei, la 13 ani! Apariție surprinzătoare alături de fratele geamăn

Cât de frumoasă e fiica Angelinei, la 13 ani! Apariție surprinzătoare alături de fratele geamăn

Replica API 22 februarie 2022 | 00:00 557

Fiica Angelinei Jolie, Vivienne, a fost surprinsă într-o apariție rară, iar adolescentă începe să semene din ce în ce mai mult cu mama ei, scrie click.ro. Fiica Angelinei Jolie, Vivienne, în vârstă de 13 ani, a fost zărită pe străzile din Los Angeles și toate lumea a rămas plăcut surprinsă de asemănarea dintre ea și celebra actriță.

Adolescenta în vârstă de 13 ani s-a transformat într-o domnișoară, iar trăsăturile ei aduc aminte de frumusețea emblematică a celor doi părinți, Angelina Jolie și Brad Pitt.

După ce Shiloh, fiica cea mare a celor doi actori, a adoptat un stil mai feminin și a impresionat cu aparițiile sale pe covorul roșu, micuța Vivienne atrage toate privirile datorită trăsăturilor ei deosebite.

Vivienne a ieșit într-o plimbare pe străzile din Los Angeles alături de fratele ei geamăn, iar imaginile o înfățișează pe copilă îmbrăcată modest, în jeanși și tricou, asemenea oricărui alt copil de vârsta ei. Ochii albaștri și părul blond îi fac un chip de păpușă, chiar dacă vestimentația ei este una de joacă și ceva mai băiețoasă.

Angelina Jolie dorește ca copii ei să ducă o viață cât mai normală

Angelina Jolie este recunoscută pentru grijă deosebită pe care o acordă copiilor ei, iar vedeta evită să le cumpere acestora haine de brand de la marii designeri, întrucât actrița dorește ca cei mici să aibă o viață cât mai normală.

Vedeta consideră că copii ei ar trebui să ducă o viață simplă, dar a mărturisit că-i place să petreacă timp la cumpărături în mall cu cele două fiice ale ei, Zahara și Shiloh, deoarece ambele sunt adolescente și îi place să le ceară părerea în ceea ce privește moda.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, dintre care doi sunt adoptați. Cei doi actori au avut o relație de 12 ani, dintre care doi ani au fost căsătoriți. Brad și Angelina au divorțat în 2017, iar despărțirea dintre ei a fost îndelung mediatizată, mai ales din cauza acuzațiilor de abuz domestic aduse la adresa actorului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272