REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CÂT de GREU este să VORBEȘTI cu CINEVA de la DSP Constanța! VIDEO

CÂT de GREU este să VORBEȘTI cu CINEVA de la DSP Constanța! VIDEO

Replica API 23 octombrie 2020 | 00:00 5191

Foarte mulţi constănţeni s-au plâns, în ultima perioadă, de dificultatea cu care reuşesc să vorbească cu cineva din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP). Replica de Constanţa a iniţiat un experiment pentru a observa, la nivelul judeţului Constanţa, care este timpul de aşteptare pentru a intra în dialog cu cineva din cadrul DSP dar şi cât de bine pregătiţi sunt cei care au fost angajaţi pentru a ajuta populaţia.

DSP Constanţa, o singură linie telefonică

Primul număr apelat a fost cel al DSP-ului, un număr de telefon fix, unde timpul de aşteptare este între 12-15 minute pentru a intra în legătură cu o secretară care îţi va explica că timpul de aşteptare este atât de mare pentru că acest număr de telefon deserveşte o întreagă instituţie, dar că nu te poate ajuta cu informaţii despre coronavirus, fiind o simplă secretară, însă îţi poate face legătura mai departe la cineva care te poate ajuta. Surpriză însă, acel cineva este foarte ocupat încât nu poate răspunde la telefon.

500 de apelanţi zilnic la TELVERDE

Următorul număr la care ne-am încercat norocul a fost cel TELVERDE, unde ni s-a răspuns destul de prompt. Linia aceasta este făcută special pentru cei care au nevoie de orice fel de informaţii despre coronavirus dar şi cei care prezintă simptomatologie. Cei care răspund sunt în general medici rezidenţi, care te pot ajuta în orice problemă ai avea. Echipele sunt formate din 3 până la 5 medici, care în medie preiau cam 500 de apeluri pe zi. În general, oamenii vor să afle cât mai multe informaţii despre ce presupune coronavirusul şi cum se pot feri de el.

Conducerea DSP – de negăsit

Cu toate că această perioadă este una destul de critică pentru judeţul Constanţa, conducerea DSP este de negăsit. Astfel, Cristina Schipor, directorul DSP Constanţa, se află în concediu de ceva timp, iar cea care îi ţine locul, Iliuţă Ramona, răspunde destul de greu la telefon. Astfel, cei care doresc să obţină informaţii pot apela cu încredere nr de telefon 0800 800 139.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
credeti ca misca ceva astia de la dsp? sunt niste lepre care au stat pe banii nostii ani de zile. au frecat pu la la propriu , doar in birou, iar pe teren doar la dedicatii. dar a venit pandemie si nu stiu ei cum sa gestioneze ca pana acum au frecat-o
2
0
tb distrus,orice ai face nu e bine,atacul la persoana e la ordinea zilei,presa lucreaza sub ordin,la comanda,...vin vremuri f grele pt romani,chiar si pt cei din presa
2
4
Actuala administratie ar trebui sa-l lase in continuare la conducerea ct bus !
1
2
Hai social democratii
1
4
ai baut apa dupa Obeza de la Replica. Ma rog, cand tatucul vostru e Namet, voi suntezi niste plozi de OTV. Muie, boule!
3
5
am corona mor acasa ca jegurile alea umane puse pe pile nus in stare sa ajute nici la telefon
3
5
LASA TI MANIPULAREA REPLICA PNL !!!! IN 40 SECUNDE ATI INTRERUPT !!! SI IARA LA 43 SECUNDE.... AM SUNAT EU LA VOI LA REPLICA SI NU A RASPUNS NIMENI TIMP DE 50 MINUE CUM E ???
6
7
Daca citim invers DSP,iese PSD!
10
5
Ramona Iliuta era mare inspectoare la Sanepid si venea la mag de cartier sa ne jecmaneasca de spaga - bani si prod alimentare ! Rusinica !
9
1
Daca in acest moment stam sa aruncam cu noroi in Spitale, DSP si Ambulanta inseamna ca nu suntem sanatosi la cap. Un sistem prea bolnav, cu oameni mult prea obositi ce gestioneaza sute de cazuri zilnic. Nu ne multumeste nimic. Un popor de inculti infecti care in 2020 sunt socati ca trebuie sa se spele pe maini si sa poarte o amarata de masca.
10
9
Domnilor, telverde este numarul care trebuie apelat in legatura cu orice problema legata de covid.Pacat ca aruncati cu noroi in angajatii DSP care din luna martie lucreaza intr-un ritm infernal.Este foarte simplu sa stai in pat si sa jignesti.Suntem o natie de mizerabili, de asta am ajuns unde suntem!
11
17
Si aia e in concediu nesimtita dracului. Altfel e mare Covid peste tot ! Jos jegurile care papa banii publici aiurea!
17
7
Misu, tie ti s-a urcat corona la cap cred!
12
4
cretine analfabete puse in functii la DSP! Ati uitat-o pe aia de la DSP Timis care nu stia nici sa citeasca?
16
5
Daca toti ar verifica ca voi nesimtitilor si tineti telefoanele ocupate, cum sa raspunda la telefon. Replica un ziar infect.
8
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218