REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cât de inconştienţi să fie, să circule cu o astfel de maşină?!

Cât de inconştienţi să fie, să circule cu o astfel de maşină?!

Replica API 9 iulie 2019 | 01:30 446

Străzile Constanţei sunt presărate de surprize şi pericole! Printre pericole se numără şi cei care continuă să utilizeze autoturisme despre care ştiu, cu siguranţă, că sunt improprii din punct de vedere tehnic! Un exemplu în acest sens a fost surprins în centrul oraşului, într-o intersecţie: pasagerul unei dubiţe asigura, cu ajutorul unei sticle cu apă, răcirea motorului. O făcea din interiorul maşinii, în mers, bidonul cu apă fiind "racordat" la motor cu ajutorul unui furtun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boule, care esti tu bou, "circuit inchis" defineste conditia unui sistem. Chiar si cu gaura in conducta, el ramane "circuit inchis". Altfel, imbecilule, poti la fel de bine sa te intrebi daca mai este noapte afara daca tu ai aprins lanterna! Imbecili pareristi, votanti habarnisti. D-aia va duc USRul si CIolos de nas. Pentru ca nu stiti de niciunele!
2
1
Si daca ai o gaura intr-o conducta, tot circuit inchis este? Baietii aia doar nu foloseau metoda asta din pura prostie. Nu uita, romanu' e inventiv
2
5
Romanul este inventiv, productia trebuie sa mearga !
3
0
Circuitul de racire la un autoturism este un circuit inchis. lichidul de racire pleaca dintr-un vas si revine in el, dupa ce trece prin motor si acumuleaza caldura din care pierde o parte in radiator. Chiar si un circuit defect, cu pierderi de lichid, tot intoarce in vasul de expansiune lichid fierbinte. Daca voi credeti ca l-ar fi putut tine ala in brate asa sau ca porcaria aia de bidon ar fi rezistat, sunteti mai prosti decat prevede legea! Dar voi sunteti doar TeFeListi spalati pe creier, necum jurnalisti!
10
0
Dar microbuzele alea de dat la reforma care circula in interiorul orasului nu le vedeti ? Transporta persoane si au autorizatie obtinuta cum ?
6
0
Ala era furtunul ptr clisma a lu madam Cucu
4
0
Va bagati voi in seama atotstiutorii lu' peste fara a cunoaste realitatea.Jos la pedale era soacra-mea si-i pompam cu piciorul sa inghita tot coctailul din bidon cu matraguna si cucuta!
5
0
Este de vina sistemul ,ne tin saraci si nu ne ajuta cu achizitionare de autoturisme ,avem cel mai scump carburant . De unde bani ? Pe unii sistemul ii blocheaza !!!
17
2
Ba desteptule, daca ai masina in pioneze, chemi o platforma sau o tractezi elegant. Nu recurgi la cacaturi din astea de 2 lei.
6
10
Caldura mare monser!
9
2
daca are frane directie si nu ii curge benzina sanatate si un praz verde
12
1
corect, daca era benzina putea lua foc dar apa care-i problema, odata ce avea frane si directie da-i bice dar in realitate sa stiti ca furtunu din sticla era legat la furtunul pasagerului sa se racoreasca la oo
7
2
V-ati gandit ca poate sticla aceea a fost solutia ca sa nu ramana cu masina in drum si sa o poate duce la un service?
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272