REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Ana Maria Lipan 7 ianuarie 2023 | 00:00 494

Frumoasa prezentatoare TV și îndrăgitul artist se bucură în aceste momente de zile pline cu soare și temperaturi ridicate. Imediat după sărbătorile de iarnă, au decis că este timpul pentru mult așteptata vacanță. Fără a ezita, și-au luat fiica și au plecat direct în Vietnam. Se distrează copios iar asta se poate vedea cu ochiul liber din fotografiile lor, însă ceea ce a atras atenția fanilor sunt imaginile senzaționale cu micuța Josephine. Iată cât de mare a crescut și cum au surprins-o părinții ei!

Gina Pistol și Smiley formează una dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, însă nu doar atât. Alături de fiica lor, Josephine, sunt o familie frumoasă, în care dragostea se citește de la distanță. Cei doi profită de fiecare moment liber, totul doar pentru a petrece timp de calitate și clipe de neuitat în compania fetiței sale adorabile.

În timp ce numeroase vedete din showbiz-ul românesc aleg să plece în vacanță fără copii, Gina Pistol și Smiley nu au putut să își lase fiica în grija altcuiva. Au vrut să colecționeze momente unice alături de ea încă din primii ani de viață, astfel că așa au și făcut. Și-au delectat fanii cu numeroase fotografii senzaționale cu peisajele din Vietnam, însă nu au putut să nu le-o arate și pe Josephine.

Nu mai este un secret faptul că Gina Pistol și Smiley nu i-au dezvăluit chipul angelic fiicei lor până acum în mediul online. Atât prezentatoarea TV, cât și artistul au dorit să o țină 'ascunsă' de tot ceea ce înseamnă rețelele de socializare. De fiecare dată când au postat o poză în care apare și ea, au avut grijă să fie cu spatele, fie să-i acopere fața. La fel au procedat și acum, în timp ce sunt în vacanță, însă chiar și așa fanii au putut observa cât de mare a crescut.

Cum a filmat-o Smiley pe fiica lui, Josephine, în vacanța din Vietnam

Smiley nu s-a putut abține să nu imortalizeze numeroase momente unice alături de fiica ei. Bineînțeles, la fel a procedat și Gina Pistol. Cei doi sunt topiți după micuța Josephine iar asta se vede cu ochiul liber. Recent, artistul a postat o fotografie în care își ține de mână fetița și pășește cu ea pe nisipul fin din Vietnam, întrând ușor în apa cristalină. Fanii au fost cu adevărat impresioanți când au văzut cât de înaltă, și cât de mare a crescut.

Nu a mai durat mult și Gina Pistol a postat și ea o fotografe de colecție alături de Josephine. De data aceasta, este diferită de cea a artistului. Cele două erau în mare și se bucurau împreună de briza mării și soarele ce le încălzea. Marea ei comunitate nu a putut să nu le complimenteze! Ce-i drept, sunt superbe!

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley de când au devenit părinți

Gina Pistol și Smiley și-au intrat foarte repede în rolul de părinți. Cei doi au învățat din mers ce înseamnă un copil mic, însă au reușit cu brio să se descurce singuri, fără a cere ajutorul cuiva. Acum, că fiica lor a crescut și nu mai este un bebelus, artistul și prezentatoarea TV și-au format deja o serie de tabieturi alături de Josephine. Mereu când sunt împreună, au grijă să nu uite de ritualul lor, care le aduce zâmbetul pe buze și îi încarcă de energie.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm. Încă de dimineaţă. E cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi. Stăm împreună. Mâncăm în tihnă. O băgăm împreună la somnul de după-amiază. Citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.’, a declarat Gina Pistol, potrivit viva.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272