REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express

Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 982

După două luni în care au fost departe de familie și de casă, concurenții show-ului America Express s-au întors acasă. Ei bine însă, toți au fost așteptați de cei dragi, însă Cătălin Scărlătescu a venit direct la petrecerea de ziua lui de naștere. A surprins pe toată lumea cu vibe-ul lui pozitiv, însă și cu apariția lui. Iată cât de mult a slăbit!

Cătălin Scărlătescu a schimbat prefixul în urmă cu 2 zile, împlinind frumoasa vârstă de 50 de ani. Ei bine, pe atunci încă era la America Express, însă cei dragi și apropiați au avut grijă ca aseară să-l aștepte într-o petrecere de zile mari.

Scărlătescu a slăbit considerabil după cele două luni la America Express

Ce-i drept, Cătălin Scărlătescu nu se aștepta la o astfel de așteptare și surpriză din partea celor care îl iubesc și îndrăgesc, astfel că emoțiile s-au ținut lanț de el. Asta nu este tot însă, fiindcă pe lângă urările și mesajele de ziua de naștere, numeroase persoane l-au complimentat pentru aspectul fizic.

Juratul de la Chefi la cuțite a slăbit considerabil, iar acest lucru se vede cu ochiul liber nu doar la cum se așează hainele pe el acum, ci și per ansamblu sau în comparație cu o poză din trecut. Bineînțeles, nu doar cei prezenți la petrecere lui i-au spus că-i stă foarte bine așa, ci și fanii, luând cu asalt secțiunea comentariilor.

Cătălin Scărlătescu, numeroase cadouri de ziua lui de naștere

Doar o dată în viață împlinești vârsta de 50 de ani, iar Cătălin Scărlătescu știe destul de bine acest lucru, așa că a profitat din plin de petrecerea pe care famila și apropiații au pregătit-o special pentru ziua lui de naștere, dar și pentru întoarcerea alături de iubita lui acasă de la America Express.

Pe lângă petrecerea surpriză, Cătălin Scărlătescu a primit și numeroase cadouri, unul dintre ele fiind un nume de stradă care-i poartă numele, ceea ce l-a amuzat teribil și a făcut haz de necaz de acest lucru în mediul online, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
du-te in ma-ta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272