REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CÂT DE NESIMŢIŢI SUNT UNII! Conductă RAJA, spartă de betonul aruncat la canalizare!

CÂT DE NESIMŢIŢI SUNT UNII! Conductă RAJA, spartă de betonul aruncat la canalizare!

Replica API 26 iulie 2019 | 03:27 549

Avarii dese în localitatea Valu lui Traian? Dar vă aşteptaţi să vedeţi asemenea imagini?!

Avariile la conductele RAJA sunt cauzate, în multe cazuri, şi de nesimţirea unora dintre locuitori, care confundă tomberoanele de gunoi cu canalizările. Ba mai grav, unii au aruncat la canalizare şi beton, fapt care a dus la spargere conductelor.

Îndemnul Primăriei Valu lui Traian, a regiei de apă şi a cetăţenilor responsabili este ca toată lumea din comună să înţeleagă că dacă toţi respectăm nişte reguli de bun simţ, nimeni nu are de suferit!

Iată imagini prezentate de Primăria Valu şi un mesaj cu situaţia înregistrată de dată recentă, la o conductă RAJA:

"Pentru cei care se intreaba de ce refuleaza canalizarile sau de ce am ales sa amanam asfaltarile cat am putut...priviti pozele de mai jos. Pe Tudor Arghezi, strada abia asfaltata, cineva s-a gandit sa arunce betonul ramas in cifa in canalizare. Incredibil, dar adevarat. Craterul ce va rezulta va deveni cu siguranta un motiv de nemultumire, mai ales ca Raja intervine foarte greu la reparatii si nici nu pot fi obligati. Desigur, este imposibil sa golesti o cifa fara sa auda vecini...dar nimanui nu ii pasa. Pacat...pacat si rusine!".

UPDATE:

Vinovată pentru situația de mai sus este o firmă. Au fost demarate demersurile în vederea tragerii la răspundere a acesteia.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti cam prost!!! Teava care se vede in poza este PVC-KG Dn250mm, o dimensiune cel putin decenta pentru canalizarea de pe o strada!Problema este ca romanii sunt o natie de rahat, needucati, cu pretentii de occidentali si cu apucaturi de ciobani prosti!
1
0
Asta este teava de canalizare ? Cat burlanul de scurgere la apa de ploaie ?
7
1
vinovat pentru asta e cretinul de popor roman,necivilizat, needucat si cu wc in fundul curtii.deegeaba a venit badica traian
7
0
Taranii au nevoie de canalizare. Necivilizatii nu au nevoie de asa ceva. Nici macar de sosele. Unii au nevoie de puscarie pentru astfel de fapte. Asta e si prostie si rautate sa torni betonul in canalizare. Ar trebui sa plateasca lucrarile de reparatii dar si betonul aruncat, apoi puscarie.
6
0
Niste tarani.Nu merita canalizare.
5
1
dosare penale si amenzi maxime celor vinovati, nu e greu de rezolvat
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212