REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cât ghinion...! Recidivist, prins de două ori de același polițist, în Vama Veche!

Cât ghinion...! Recidivist, prins de două ori de același polițist, în Vama Veche!

Virgil STOIAN 5 iunie 2023 | 00:00 1648

Agentul șef adjunct de poliție Dragu Andreea are 34 de ani, este agent de ordine publică în cadrul Poliției Municipiului  Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai și ... a prins de două ori același bărbat dat în urmărire!

Cat ghinion...!  Recidivist, prins de doua ori de acelasi politist, in Vama Veche!Andreea Dragu
 
La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 04.00, Andreea se afla în patrulă, împreună cu colegii ei.

La un moment dat a observat, pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, un bărbat al cărui comportament era suspect.

Colega noastră l-a recunoscut ca fiind același bărbat din județul Arad pe care, în urmă cu doi ani, îl depistase în stațiunea Vama Veche, fiind dat în urmărire după ce pe numele său fusese emis mandat de executare a pedepsei  pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis.


Andreea și colegii ei s-au îndreptat către bărbatul suspect și l-au legitimat.

Acum, ca și în urmă cu doi ani, acesta a încercat să le dea polițiștilor date de identitate false, dar a fost condus la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde colega noastră a reușit să-l identifice.

Când l-a verificat în baza de date, a constatat că bărbatul, de 36 de ani, este din nou dat în urmărire, pe numele său fiind emis, de Judecătoria Arad, mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 277 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul, care a avut ”ghinionul” de a se întâlni de două ori cu colega noastră, liberat din penitenciar în urmă cu aproximativ 2 luni, a fost escortat și încarcerat din nou, de Andreea și colegii săi, în Penitenciarul Poarta Albă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1.Pentru cel care a comentat si a jignit...se vede ca esti o persoana limitata si nu ti-a placut sa treci pe la scoala. 2. De regula, arunca cu noroi cei care au fost pedepsiti pentru ca au incalcat legea, de aici si frustrarile tale! 3. Cand faci asemenea afirmatii, gandeste-te ca se pot intoarce impotriva ta! Asa ca, uita-te in spate de 10x. Nu se stie ce-,ti rezerva viitorul! 4. Mai arunca-ti ochii pe un abecedar, timpul ti-a jucat feste! Creierasul tau nu functioneaza in limitele normale. 5. Sper sa ajungi la puscarie cat mai repede, ofuscatule! 6.Felicitari stimabilei! Frumoase rezultate!
6
0
Mno Asta s-o lasat prins intentionat!
1
5
Care sot ala care spaguie pe toata lumea la colturi si care unbla cu masina politiei numai cu telefonul la ureche si jigneste pe toata lunea noaptea numai beat un distrus trei copii cu trei femei poate il ia dga ca pe fracsu popirtac si dobrescu
0
10
Felicitări ! Păcat că nu scrieți și de soțul ei, tot polițist care și-a făcut datoria ieri, amandând în sfârșit pe unul dintre soferii Bolt care operează ilegal în Mangalia și Vama Veche. În timp ce alți rutieriști iși beau cafeaua linistiți la gară și astfel de blatiști iau clienți de sub ochii lor, Dl. Dragu face treabă. P.S. Mai sunt vreo 7 musafiri bolțari și uberiști din Buzău, București sau Constanța pe la Vamă sau Gara Mangalia
10
3
Brava doamna p**ițistă
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108