REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Cât s-a îngrășat Raluca Bădulescu în perioada de izolare. „Să ridice mâna cine nu a făcut excese alimentare în această perioadă”

Cât s-a îngrășat Raluca Bădulescu în perioada de izolare. „Să ridice mâna cine nu a făcut excese alimentare în această perioadă”

Replica API 24 aprilie 2020 | 00:00 1352

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu se află de mai bine de o lună în izolare, alături de soțul ei și așteaptă cu nerăbdare ca această perioadă să treacă, pentru a-și relua activitățile.

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut că s-a mai îngrășat, însă nu își face prea mari probleme, fiind convinsă că va scăpa rapid de kilogramele acumulate. „Este foarte greu și din acest punct de vedere, dar cu ajutorul prietenelor noastre din saloane, pe facetime, la un telefon, reușim cât de cât să obținem un look civilizat.

Este adevărat că primul lucru pe care îl voi face când se va ridica această stare de urgență și vom putea să ieșim din casă, este să „rup” ușile saloanelor de înfrumusețare. Momentan ne descurcăm acasă, singuri”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Ciao, citată de libertatea.ro.

„A fost un proces foarte lung, acesta de a slabi. De preferat este să nu fac excese alimentare, dar în această perioadă nu am reușit. Acum am în jur de 60 de kilograme, am avut și 52 de kilograme. Sunt fericită că pot purta orice fel de haină vreau eu, având în vedere că au fost mulți ani din viața mea când nu am putut purta ce îmi doream. (…) Să ridice mâna cine nu a făcut excese alimentare în această perioadă. În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată. Încă nu am reușit, să sperăm că de mâine”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru sursa mai sus citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricum era cit o vaca la cit de boccie e sperie lumea pe strada
1
0
SA SPERAM,!
2
0
Hai ca se poate! Maine un articol despre Oana Roman, astea au abonament aici
6
1
Speram ca nu i s-a marit si gura. Femeia asta nu vorbeste, racneste tot timpul.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212