REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cât va costa noul sediu din Constanța al Serviciului de Telecomunicații Speciale!

Cât va costa noul sediu din Constanța al Serviciului de Telecomunicații Speciale!

Andreea CONDURACHE 9 decembrie 2023 | 00:00 2681

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a desemnat, într-un final, fericitul câștigător al contractului în valoare de peste 4,5 milioane de euro, ce vizează construirea noului său sediu din Constanța. Recent, a fost lansată și licitația ce vizează serviciul de supervizare a lucrărilor aferente investiției, valoarea estimativă a contractului fiind de 1,6 milioane de lei, fără TVA.

Cat va costa noul sediu din Constanta al Serviciului de Telecomunicatii Speciale!sediul STS Constanța

Serviciul de Telecomunicații Speciale a lansat în cursul zilei de joi, 7 decembrie a.c., o procedură de licitație ce vizează atribuirea contractului privind serviciul de supervizare a execuției lucrărilor aferente construirii noului sediu din Constanța. Valoarea estimată a contractului este de 1.600.000 de lei, fără TVA, iar licitația va avea loc în cursul zilei de vineri, 15 decembrie a.c..

Serviciile prestate vor consta în supervizarea lucrărilor de execuție, precum și prestarea de servicii conexe pentru asigurarea îndeplinirii tuturor cerințelor fundamentale, în toate etapele prevăzute, la standardul de calitate specific unei astfel de facilități, conform prevederilor legislației române în vigoare (Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcții, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și Ordinul 1496/2011 pentru aprobarea Procedurii de autorizare a diriginților de șantier, cu modificările și completările ulterioare). Prestatorul are obligația să asigure diriginți de șantier autorizați în cel puțin următoarele domenii: - 2.3. – Construcții civile, industriale și agricole - categoria de importanță B; - 8.1. – Instalații electrice; - 8.2. – Instalații sanitare, termoventilații; - 8.3. – Instalații gaze naturale; - 9.1. – Rețele electrice; - 9.2. – Rețele termice și sanitare; - 9.3. – Rețele de telecomunicații; - 9.4. – Rețele de gaze naturale.

Cat va costa noul sediu din Constanta al Serviciului de Telecomunicatii Speciale!Mircea Bulboacă

Cine se ocupă de construirea noului sediu de la Constanța?!

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a desemnat, într-un final, fericitul câștigător al contractului în valoare de peste 4,5 milioane de euro, ce vizează construirea noului său sediu din Constanța. Vă reamintim că, în septembrie 2022, Serviciul secret a anulat licitația pe motiv că ofertele depuse ”nu pot fi comparate datorită modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare”.

Câștigătoare a fost desemnată compania Con – A Operations, una dintre cele mai mari și cunoscute firme din Transilvania. În portofoliul grupului CON-A se află şi alte obiective din domeniul medical: spitalul orăşenesc ’’Sf. Spiridon’’ Mioveni, extinderea spitalului judeţean Alba-Iulia, centrul medical Ares Cluj-Napoca, centrul de cercetare şi producţie soluţii perfuzabile B. Braun din Sânandrei, Timiş. CON-A a executat şi lucrări de infrastructură sportivă (stadioanele din Sibiu, Craiova şi Târgu Jiu, Cluj Arena şi Sala Polivalentă din Cluj), business (Centrul de Afaceri Sibiu), turism (Hotel Ramada Sibiu), industrie (fabrici de componente auto în Sebeş, Jucu şi Blaj) şi comerţ (centrul comercial Cora Constanţa).

Pentru serviciile sale firma va primi nu mai puțin de 23.215.000 de lei, fără TVA, echivalentul a aproximativ 4,5 milioane de euro. Grupul de firme Con - A este deținut de Mircea Bulboacă, Narcis Sorin Cristea, Adrian Oroș, Cristian Bulboacă, Maria Croitorescu, Negrean Anamaria Bulboacă, Vasile Horațiu Ghilea și Constantin Cristian Manițiu, dar și de Con A SRL. În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de peste 500 de milioane de lei, un profit în valoare de peste 26 de milioane de lei, dar și 542 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468