REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei

Valentina CAMARA 1 aprilie 2023 | 00:00 458

Cătălin Bordea a făcut furori pe micile ecrane, mai ales atunci când vorbea despre oameni cunoscuți din România. Aceste momente l-au adus, de asemenea, și în ipostaze mai puțin dorite, ca și cel în care a fost la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei, care i-a rupt tricoul.

Catalin Bordea, la un pas sa fie batut de Leonard Doroftei

Este un actor de comedie de succes și toți oamenii își amintesc de glumele pe care le făcea la televizor. Însă, situația degenerat după ce a spus ceva ce nu trebuia despre Leonard Doroftei, iar acesta a sărit să îl bată. Cătălin Bordea a scăpat doar cu tricoul rupt și o sperietură, însă momentul îi va rămâne întipărit în minte.

Cătălin Bordea era la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei

Actorul ” a forțat nota” și a făcut câteva glume despre Leonard Doroftei, care l-au deranjat atât de tare încât a sărit pe el îl bată. Chiar dacă i s-a spus dinainte să nu facă acest lucru, Cătălin Bordea a avut curaj și a spus tot ce i s-a părut ca va stârni reacții. Însă, cu siguranță nu se aștepta să se întâmple acest lucru.

Se pare că ce l-a deranjat pe Leonard Doroftei a fost faptul că l-a introdus în glume și pe Lucian Bute. Cei doi au fost implicați într-o situație controversată în urmă cu mai mulți ani, când s-a spus că i-ar fi făcut avansuri soției boxerului.

”Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare.

Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat.”, a declarat Cătălin Bordea în podcastul lui Damian Drăghici.

Câștigătorul America Express a mers la psiholog după competiție

Cătălin Bordea a trecut la următorul nivel în cariera lui și în dezvoltarea personală. Actorul a plecat în aventura America Express alături de Nelu Cortea, unde au trăit cele mai intense momente din viețile lor. Chiar dacă s-au întors acasă cu marele premiu și cu titlul de câștigători, Cătălin Bordea a avut nevoie de terapie, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614