REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cătălin Botezatu, despre Carmen Iohannis: „Eu nu am criticat femeia, ci ținuta”

Cătălin Botezatu, despre Carmen Iohannis: „Eu nu am criticat femeia, ci ținuta”

A.F. 16 noiembrie 2022 | 00:00 402

Cătălin Botezatu, care a debutat ca manechin, e unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. De multe ori a comentat ținutele celebrităților sau persoanelor publice de la noi, printre acestea și pe Carmen Iohannis. A criticat-o pe Prima Doamnă de multe ori pentru ținutele alese, dar a și felicitat-o.

Cătălin Botezatu, Carmen și Klaus Iohannis

Designerul o apreciază pe Carmen Iohannis, o laudă pentru statului ei, însă recunoaște că nu mereu i-au plăcut alegerile ei vestimentare, cele alese alături de un stilist. „În general, femeile care au un anumit statut, cum este cel de Prima Doamnă, apelează la un stilist. Eu nu am criticat femeia, ci ținuta. Carmen Iohannis este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, care arată foarte bine și care, de cele mai multe ori în aparițiile publice, a avut ținute corecte.

Greșeli stilistice se fac la orice nivel, în orice țară, multe dintre Primele Doamne ale lumii au purtat ținute care au fost comentate negativ”, a declarat pentru viva.ro Cătălin Botezatu, care a și readus în discuție scandalul cu creatoarea Andrea Tincu, cea care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Carmen și Klaus Iohannis

„Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei”

El a criticat aspru ținutele alese de Prima Doamnă, dar și executarea hainelor, cusăturile. „Eu mi-am spus părerea pentru că era vorba de un eveniment, funerarii de stat, care impunea respectarea unor reguli vestimentare stricte”, a mai spus Cătălin Botezatu, scrie Libertatea.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212