REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Botezatu ne spune ce ținute alegem vara aceasta la malul mării

Botezatu ne spune ce ținute alegem vara aceasta la malul mării

Replica API 10 iunie 2022 | 00:00 2952

Sezonul estival nu a întârziat să apară, iar locuitorii din Constanța, și nu numai, se pregătesc temeinic pentru litoralul românesc în ceea ce privește ținuta pe care o adoptă atât la plajă, cât și la plimbările de seară. Cătălin Botezatu a prezentat câteva dintre ținutele care sunt demne pentru o zi petrecută pe nisipul plajelor sau pentru plimbarea relaxantă de seară.

Fiecare sezon vine cu o grămadă de noutăți în ceea ce privește vestimentația. Dacă ești genul de persoană căreia îi place să fie tot timpul la modă, atunci trebuie să te pui la curent cu ceea ce se poartă și în acest an pe litoralul românesc.

În ajutorul celor care încă nu știu ce costum de baie să aleagă pentru sejurul la mare sau îmbrăcămintea potrivită pentru plimbarea de seară, iată că unul dintre cei mai îndrăgiți designeri din România, Cătălin Botezatu, sfătuiește atât reprezentantele sexului frumos, cât și bărbații ce ținute să adopte. ”În privința costumelor de baie la femei, avem categoric două traiectorii acolo unde corpul ne permite costume din două piese. Dacă avem un corp frumos, picioare frumoase, o talie și nu în ultimul rând un posterior frumos, putem adopta acest tip de costum. Acolo unde majoritatea femeilor sunt mai plinuțe, ceea ce este și firesc, categoric le recomand costume de baie întregi, chiar dacă nu se mai bronzează peste tot. Important este să se vadă bronzul pe picioare și pe decolteu. Aceste costume pot fi asociate cu topuri de plajă fluide, din mătase și din voaluri naturale, care pot fi de la imprimeuri florale, la imprimeuri geometrice. Nu uitați că atunci când mergeți la plajă, nu trebuie să fiți penibile să purtați tocuri înalte, folosiți șlapii care pot fi sofisticați. La bărbați le recomand șortul care este la modă și oferă lejeritate în partea de jos. De asemenea, recomand șorturile vii, pline de culoare. Îi sfătuiesc atât pe bărbați, cât și pe femei să poarte neon fosforescent. Se poartă totodată și costumele albe si negre pentru ambele sexe” , a declarat Cătălin Botezatu pentru ziarul Replica.

Plimbarea de seara ar trebui să fie relaxantă, și astfel, se poartă hainele lejere și subțiri. ”Bărbații ar trebui să adopte o cămașă de in, pantaloni de in… în nici un caz materiale groase. Să adopte jeans subțire, pantaloni albi denim sau din alt material, scurti, până la genunchi. Cămășile ar putea fi înflorate, imprimeul se poartă foarte mult. Femeile nu ar trebui să fie împopoțonate cu rochii de seară sau prețioase cu tot felul de brizbrizuri. Dacă merg în club, pot adopta ținute cu paiete, mărgele, dar nu exagerate. Dar dacă este vorba despre o terasă, se poartă rochiile vaporoase, tip clopot, lungi, dar din materiale de voal sau mătase. Multe flori, culori tari… ” , a declarat Botezatu pentru Replica Constanța.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un flacau di treaba, tot mai rablagit
0
0
Bote sta bine cu limbile ma lins an gaoaza de parca era finetti acolo
0
0
Imi place dosul lui!!!
1
0
Nu pot sa primesc sfaturi de la un barbat cu apucaturi de p***a la menopauza
0
0
Nu pot sa primesc sfaturi de la unu ce are un preputz in barba.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218