REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cătălin Botezatu nu-i iartă pe cei care l-au dezamăgit în 2022: „Nu-ți mai dau un telefon”

Cătălin Botezatu nu-i iartă pe cei care l-au dezamăgit în 2022: „Nu-ți mai dau un telefon”

Valentina CAMARA 4 ianuarie 2023 | 00:00 521

Cătălin Botezatu a recunoscut că toată viața a fost înconjurat de oameni falși, dar că a decis să nu îi mai ierte în 2023. Designerul de modă a declarat că multe persoane fug atunci când trebuie să dea banii înapoi.

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai îndrăgiți designeri din România și a fost vânat de mulți oameni falși. El a povestit că multe persoane au stat lângă el din interes și că nu mai are de gând să le ierte în 2023.

Cătălin Botezatu a povestit că mulți oameni au vrut să intre în cercul lui de prieteni, dar că s-a deschis doar în fața celor care au meritat și care nu au vrut să profite de popularitatea sau banii lui. Designerul a recunoscut că mai are doar 5 prieteni și că ceilalți au fugit, mai ales după ce le-a cerut banii înapoi.

„Sunt vreo 5 – 6 și sunt bogat. Sunt mulți care nu îți mai dau un telefon sau doar atunci când mai vor niște bani. Mereu voi spune asta: Dacă ți-am dat niște bani și știi că a venit termenul să mi-i dai, dar n-ai să mi-i dai, măcar dă-mi un telefon și să-mi spui: ‘Am să-ți dau bani, dar nu îi am acum, mai păsuiește-mă’. Se fac că plouă și asta mă deranjează cel mai tare”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate

Cătălin Botezatu nu s-a confruntat doar cu prieteni falși, ci și cu probleme grave de sănătate. El a povestit și cum a reacționat atunci când a aflat că are cancer la colon.

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să fac un test ecograf performant și a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, iar medicii au descoperit că, de fapt, în spatele apendicelui era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat. Am urmat un tratament care încă în România se face empiric“, a declarat Cătălin Botezatu.

Mai mult, Cătălin Botezatu a fost operat de mai multe ori și a petrecut o bucată bună de timp în spitalele din România și din străinătate.

„Am trecut prin cinci operații, iar atunci am crezut că doar Dumnezeu mă poate salva și așa s-a și întâmplat. În cazul bolnavilor de cancer sau al celor care au boli foarte grave contează 50% moralul, puterea.

Restul ține de tehnologie, tratament și profesionalismul medicilor. În urmă cu câțiva ani, am avut și probleme cu inima, am cinci stenturi. Se pare că la mine cifra cinci are o însemnătate specială. Dar am trecut prin toate cu optimism, chiar și printr-o pancreatită acută”, a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272