REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cătălin Botezatu, reacție în scandalul testelor COVID: "Nu înțeleg această blamare"

Cătălin Botezatu, reacție în scandalul testelor COVID: "Nu înțeleg această blamare"

Replica API 8 noiembrie 2021 | 18:16 1682

Cătălin Botezatu a reacţionat în scandalul testelor COVID-19. Creatorul de modă a explicat cum a ajuns ca firma, a cărei imagine este, să aibă contract cu statul în valoare de peste 126 de milioane de lei.

„În primul rând cred că este o greșeală şi ar trebui clarificată această greșeală. Cătălin Botezatu face parte dintr-un concern de firme, una dintre firme în care sunt asociat este de îmbrăcăminte. Cealaltă firmă care face contracte cu aceste teste este o firmă în care nu sunt asociat, deci nu am nicio legătură. Asta nu înseamnă că o firmă care face îmbrăcăminte sau orice altă firmă câştigă licitații este ceva greșit. Avem experienţă în a livra, asta e cel mai important.

În timp ce alte firme nu au livrat. Iar când cineva câştigă şi nu livrează atunci trebuie făcută o știre. Când câștigi o licitație începe un adevărat travaliu pentru că trebuie să ai bani, trebuie să ai contacte, nu în ultimul rând trebuie să livrezi la timp", a spus creatorul de modă Cătălin Botezatu, conform antena3.ro

„Am livrat seringi pentru vaccinare când toate țările căutau efectiv aceste seringi"

„În luna februarie am livrat 12 milioane de seringi pentru vaccinare când toate țările stăteau şi căutau efectiv aceste seringi.

Noi le-am găsit pentru că este vorba şi de relațiile comerciale pe care le avem, de priorităţile pe care le avem, chiar dacă suntem români în faţa unor ţări precum Franţa, Anglia sau Spania.

Iar noi, chiar dacă suntem o ţară mică, iată că am reuşit să aducem o cantitate atât de mare de seringi care au fost atât de benefice oamenilor. Deci eu nu înțeleg această blamare, plus că oamenii nu înțeleg sistemul", a spus Cătălin Botezatu la Antena 3, care a subliniat că organizarea pentru licitații este o procedură laborioasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa fie ceva gresit??? Pai ba in mortii mti de latura, ce califica o firma de imbracaminte sa castige un contract cu statul pt TESTE COVID ??? Hai ma rs in morti mti de jigo die po pona ra ce esti
6
1
ceai livrat tu ma, agariciule, esti pus de fatada ca sa stai si cu fata din cand in cand...
11
0
Te-ai bagat si in asta, ti-ai stricat emblema, sir!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108