REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CĂTĂLIN BOTEZATU va COLABORA cu KIM KARDASHIAN!

CĂTĂLIN BOTEZATU va COLABORA cu KIM KARDASHIAN!

Replica API 5 septembrie 2021 | 12:55 1408

Cătălin Botezatu a dat, din nou, lovitura pe plan profesional. Vedeta a declarat că, în curând, va ajunge să colaboreze cu Kim Kardashian, asta după ce destinul l-a adus în același loc cu echipa divei. Iată ce pregătește designer-ul nostru alături de vedeta internațională, apreciată de mai toată lumea, scrie spynews.ro

Nu mai este niciun secret faptul că celebrul Cătălin Botezatu este mai mult decât pasionat de munca sa, lucru care l-a adus în punctul de a fi unul dintre cei mai bogați bărbați celebri.

Deși nu-și etalează banii în văzul lumii, vedeta duce un trai la care mulți nici măcar nu pot visa, căci vacanțele exotice și multe la număr nu lipsesc, vestimentația de fițe este și ea prezentă, iar casele, mașinile și bijuteriile de calitate fac și ele parte din decor.

Însă, de toate aceste are parte acum tocmai pentru că a muncit mereu pe brânci, lucru pe care încă-l face, deși ar putea trăi liniștit, departe de România, cu tot ce a adunat până la acest moment. Doar că iubirea față de meseria sa nu-l lasă și tot ea l-a dus acum pe punctul unei colaborări cu una dintre cele mai celebre vedete internaționale, Kim Kardashian.

Da, este exact așa cum vă spunem noi! Fostul Biancăi Drăgușanu a participat recent la un eveniment în urma căruia a ajuns să se întâlnească și chiar să îi dea pe spate pe cei care fac parte din echipa șatenei de peste hotare.

Astfel, impresionându-i cu întreaga sa carieră, Cătălin Botezatu spune că în viitorul foarte apropiat va scoate pe piață o colaborare cu celebra Kim Kardashian.

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cât despre sănătatea sa, care i-a cam tot făcut probleme în ultima vreme, vedeta spune că acum este în cea mai bună formă, dar are și un secret care-i ajută organismul în cele mai grele perioade.

”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a mai adăugat designer-ul, liniștindu-și astfel fanii, îngrijorați de starea sa de sănătate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificati cine a devenit tramvai din familia aia im p ut ita de tradatori in frunte cu fake Kanye un j eg un anti american.
15
0
I-a crescut pwla lu Kim
15
0
kim kardashian e femeie
15
0
Bravo Bote, lasa lumea sa vorbeasca si tu fa bani!
4
17
uratul asta este gay
15
5
Indiferent de cancan-ul din jurul lui, bravo lui pentru ce face.
6
18
Mai traieste acest individ? Cum va colabora? Va crea vreun pres de sters incaltarile? Ce se da asa de important? A jucat cu Loredana intr-un film de acum 30 de ani si tot se pretinde vedeta?
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272