REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cătălin Botezatu, vise erotice cu Andreea Berecleanu

Cătălin Botezatu, vise erotice cu Andreea Berecleanu

Valentina CAMARA 25 noiembrie 2022 | 00:00 998

Cătălin Botezatu a făcut, acum ceva timp, cele mai sincere dezvăluiri. Celebrul creator de modă a povestit ce femei din showbiz nu ar rata, sub nicio formă, pe care dintre ele le „iubește” și pe care le-ar vrea pentru o aventură.

Cătălin Botezatu

Se poate lăuda cu o viață profesională impresionantă, cu numeroase prezentări de modă în portofoliu, creații care mai de care mai interesante și un „portofoliu” cu femei la fel de interesant.

Cătălin Botezatu și-a declarat sentimentele pentru Lidia Buble

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu nu s-a căsătorit niciodată. Au trecut prin viața sa cele mai frumoase și râvnite femei, însă niciuna nu a reușit să-și „câștige” statutul de soție pentru acesta.

La un moment dat, în spațiul public, Bote a vorbit despre femeile alături de care s-ar vedea având o aventură de pomină. În „top” au intrat Andreea Berecleanu, dar și Christina ICH, Mihaela Rădulescu și Lidia Buble. Despre cea din urmă, Cătălin Botezatu a ținut să menționeze că o iubește și o apreciază foarte mult, ca femeie.

„Pe asta chiar o iubesc, pe Buble, dintotdeauna. Și o să îmi placă mereu de ea”, a spus Botezatu, acum ceva timp, în presă. Nici artistei nu îi este străin Cătălin! De mai bine de 20 de ani, îi poartă aceeași dragoste și admirație, spune ea. Totul a început în momentul în care, elevă fiind, a aflat că Botezatu ajunge în Deva, orașul său natal, pentru a-și lansa o carte.

Ceea ce a urmat apoi i-a întrecut așteptările chiar și Lidiei Buble, care nu s-a gândit nicio secundă că o să primească un compliment din partea bărbatului cu a cărei fotografie obișnuia să doarmă sub pernă.

„Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii.

Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbița în toată școala: băi, mi-a zis Botezatu că sunt frumoasă. Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreaptă și mi-a zis că voi ajunge mare în viața asta. Uite că vorbele lui s-au adeverit”, a mărturisit Buble, extrem de recunoscătoare pentru cele întâmplate.

Botezatu nu i-ar spune „nu” Andreei Berecleanu!

Așa cum v-am spus, lui Cătălin i-au plăcut întotdeauna femeile frumoase. La capitolul aventuri de-o noapte, celebrul designer nu are nimic împotriva verighetei de pe degetul lor și a declarat că una dintre ținte ar putea fi Andreea Berecleanu.

Tot în categoria aventuri a intrat și Christina ICH, dar și Mihaela Rădulescu. „Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea top. La rege trag regine”, a spus celebrul designer, în cadrul provocării cu sosuri picante, din emisiunea lui Cătălin Măruță.

O regretă pe Vanda Vlasov

Fiecare femeie care a trecut prin viața lui, l-a marcat. Acum ceva timp, Cătălin Botezatu s-a iubit cu Vanda Vlasov, femeia pe care o regretă și în ziua de azi.

„Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt pentru mine niște femei extraordinare.

Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Le respect și le iubesc. Vanda a rămas într-unul din sertarele inimii mele. Nu am mai văzut-o, dar cred că este ok”, a mai declarat acesta, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
F interesssssant, dar cred ca mai mult ii place bastonul.
1
0
se fute in c*r? Nu i bulan?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272