REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cătălin Botezatu vrea să dea lovitura în Emiratele Arabe. Ce afacere pregătește pentru 2022

Cătălin Botezatu vrea să dea lovitura în Emiratele Arabe. Ce afacere pregătește pentru 2022

Replica API 23 decembrie 2021 | 00:00 1370

Cătălin Botezatu a fost fotomodel, dar de ani buni e creator de modă foarte cunoscut în România, dar și în străinătate. Talentul său l-a făcut chiar să lucreze alături de fondatorul casei de modă Versace, Gianni Versace. Designerul și Clara Rotescu stabilesc detaliile unei afaceri în Emiratele Arabe Unite, scrie click.ro, citat de Libertatea.

Designerul Clara Rotescu, Cătălin Botezatu și alți cinci parteneri de afaceri au în plan să deschidă în mai multe locații din Emiratele Arabe Unite magazine cu haine, pantofi, accesorii create de designeri români. Cei doi se află acum în Dubai, acolo unde vizitează diferite locații pentru a decide amplasarea afacerilor.

Cătălin Botezatu și Clara Rotescu s-au arătat interesați de acest nou proiect care speră să fie gata până în septembrie 2022.

„Suntem în Dubai până pe 23 decembrie. Numai noi, iar între discuții despre afaceri, dar ne și relaxăm. Ieri ne-am dat pe tiroliană, facem plajă, mergem la căutătorii de perle. Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe locuri în Emirate.

Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța. Suntem o echipă de 7 oameni și suntem numai în întâlniri peste întâlniri, însă avem timp și pentru distracție, pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul”, au povestit cei doi.

Cătălin Botezatu a avut succes și ca fotomodel

Recent s-a aflat câți bani câștiga Cătălin Botezatu pe vremea comunismului. Acesta și-a început drumul ca model în 1984, la Casa de modă Venus, selecționat de decana în domeniul amintit Zina Dumitrescu. Pe lângă Cătălin Botezatu, cea cunoscută drept Mama Zina le-a format și făcut populare pe Bianca Brad, Tania Budi, Romanița Iovan ori Dana Săvuică. În perioada când ilustra accesoriile vestimentare prin panouri publicitare în magazinele de confecții din toată țara, Cătălin Botezatu a obținut, tot în 1985, la Frankfurt, Republica Federală Germania pe atunci, titlul de cel mai bun manechin din Europa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se duce sa si rupa gaozul
5
0
o afacere cu chiloti si cu borfeturi ca restul au de toate arabetii .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212