REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Cătălin Cherecheș a refuzat să fie extrădat în România. Ce spune ministrul Predoiu

Cătălin Cherecheș a refuzat să fie extrădat în România. Ce spune ministrul Predoiu

A.F. 30 noiembrie 2023 | 21:22 1246

Cătălin Predoiu a vorbit despre cazul primarului Cătălin Cherecheș care refuză să fie extrădat în România. Cătălin Cherecheș a refuzat să fie extrădat în România prin procedură simplificată. Aceasta ar fi durat doar zece zile potrivit legii germane.

Catalin Chereches a refuzat sa fie extradat in Romania. Ce spune ministrul Predoiu

El a solicitat să își execute pedeapsa de 5 ani în Germania. În două săptămâni instanța se va pronunța, apoi în alte patru până la șase săptămâni, instanța va decide daca va fi sau nu extrădat.

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne a vorbit despre acest caz.

„Este vorba despre un mandat european de arestare și de o extrădare care se face în baza acestui mandat european de arestare, pentru că în acest caz se practică o procedură care se practică de la instanță la instanță.

Nu sunt implicate direct Ministerele de Justiție sau de Interne, nici de la noi, nici din Germania. E vorba de o procedură standard de reglementări europene. Din practica anterioară, undeva între 30 și 45 de zile, în funcție de instanță (n.r., va fi pronunţarea)“, a transmis ministrul Predoiu, scrie antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Sa fure si sa ia spaga in Romania a fost bine. Sa fie extradat in Romania nu mai e bine. Banii confiscati, averea confiscata. Apoi la CEZARA acasa, pe camera cu ea.
0
0
Se poate aplica pedeapsa si dupa ce face cei cinci ani in Germania,pentru ca atunci cand a fugit din Romania Chereches nu avea voie sa paraseasca domiciliul fara acordul militziei el fiind deja condamnat dar a facut recurs si inainte sa fuga s-a pronuntzat decizia definitiva,dasta au fost si demisiile alea pe la politzia de frontiera caci nu a fugit din Romania un roman cu identitate falsa ci a fugit unul cu identitate falsa care era trecut pe lista romanilor care nu aveau voie sa iasa din tzara,dar vameshul pozand in p***t a declarat ca s-a uitat doar la moaca lui Cherechesh si asta corespundea cu cea din buletinul fals,asha a delarat el,dar eu cred ca vameshul a fost intzeles cu politicianul corupt,adica unu care s-a imbogatzit din spaga a dat si el spaga pentru ca sa iasa din Romania fara emotzii.
3
0
Pey acum se poate aplica suplimentul de 3 ani de pedeapsa pentru ca refuza sa se prezinte la executarea pedepsei. Pana acum era exonerat de cele 7 zile de gratie plus ca noua lege nu era in vigoare. ExPrimarul se dovedeste din ce in ce mai imbecil. Se pare ca beizadeaua era condus de altii. Cand a ajuns sa judece cu creierul din dotare, e praf.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407