REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cătălin Cîrjan a fost promovat ”tunar” la prima echipă! Poate debuta în Arsenal - City

Cătălin Cîrjan a fost promovat ”tunar” la prima echipă! Poate debuta în Arsenal - City

Replica API 22 decembrie 2020 | 00:00 1336

Cătălin Cîrjan a făcut pasul mult-așteptat! Mijlocașul român de 17 ani a fost inclus de Mikel Arteta în prima echipă a lui Arsenal.

Anunțul a fost făcut de impresarul său, Cătălin Sărmășan.

”Sunt fericit să confirm știrea conform căreia Cătălin Cîrjan face parte din lotul primei echipe a lui Arsenal. Poate progresa fantastic. Va munci mult pentru a-și împlini visele, ”, a fost mesajul agentului.

Iar Cătălin Cîrjan ar putea avea ocazia să impresioneze într-un mare meci - ”tunarii” au meci cu Manchester City în sferturile Cupei Angliei, înfruntare transmisă în direct la Digi Sport 2, marți de la ora 22.00.

Cătălin Cîrjan a semnat primul contract de profesionist cu Arsenal la finalul anului 2019, după ce a impresionat la academia londonezilor. Mikel Arteta, tehnicianul "tunarilor" i-a dat oportunitatea mijlocașului de 17 ani de a se pregăti cu prima echipă, însă acesta nu a apucat să evolueze alături de Aubameyang & CO.

Cătălin Cîrjan a debutat în Liga 3, la 13 ani

Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul.

Interesant este că a debutat în Liga a patra, în echipa de seniori, pe când avea doar 10 ani. Legătura sa cu fotbalul începe încă de când avea 2 ani, când venea la meciurile celor de la Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare cu 5 ani. Născut în Regie, el a început încă de la vârsta de 4 an să evolueze alături de jucători cu 5 ani mai mari decât el.

Cătălin Cîrjan, comparat cu Cristiano Ronaldo, din punct de vedere fizic

Cîrjan are doar 17 ani, dar evoluează deja în fotbalul mare. Legitimat la Arsenal, tânărul internațional român a înțeles ce trebuie să facă pentru a reuși și pentru a răsplăti încrederea londonezilor. De aceea, despre fotbalistul inclus în topul celor mai buni tineri jucători din acest an, se poate spune, mai ales după fizic, că este Cristiano Ronaldo de România, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272