REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cătălin Crișan și-a refăcut viața, după cele două divorțuri prin care a trecut

Cătălin Crișan și-a refăcut viața, după cele două divorțuri prin care a trecut

A.F. 6 iulie 2023 | 00:00 649

Cătălin Crișan, în vârstă de 55 de ani, a trecut prin două divorțuri, însă acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de altă femeie. Artistul are trei copii din căsniciile anterioare, iar acum este din nou fericit, alături de femeia din viața lui.

Catalin Crisan si-a refacut viata, dupa cele doua divorturi prin care a trecutCătălin Crișan

„Este totul în regulă și vizavi de copii, și vizavi de viața personală. Nu ascund pe nimeni. Noi mergem peste tot împreună, nu este nicio problemă. Dar una e să ascunzi și una este ca, ostentativ, să dorești să apară”, a declarat Cătălin Crișan la Antena Stars, potrivit Spynews. Cătălin Crișan are trei copii, iar cu toți are o relație perfectă. Daria, Raris și Lara vorbesc des cu tatăl lor, chiar dacă între el și Daria au existat momente în care relația s-a răcit.

„Mărturisesc că nu i-am cerut sfatul, deși ar fi trebuit cu siguranță. În general, mama a fost lângă mine, pentru că eu am vrut să fie ea, pentru că e fată. (…) Suntem două caractere foarte puternice. Nu o spun ca să-l pun într-o lumină proastă”, a declarat Daria, la Antena Stars.  

Raris, fiul lui Cătălin Crișan, s-a lansat în muzică

Raris a moștenit talentul tatălui său la muzică și a lansat prima lui melodie. De la eveniment a lipsit chiar Cătălin Crișan, însă tânărul a fost susținut de prieteni și de mama lui.

Lucia Bubulac, fosta soție a celebrului artist, a fost să își susțină copilul la lansarea primei sale melodii. Raris a moștenit talentul tatălui său și vrea să-l depășească pe plan profesional. Prima melodie lansată de Raris, în vârstă de 19 ani, se numește „I Used To Fall In Love”, scrie Fanatik.

„Sunt foarte fericită că Raris are un proiect atât de ambițios și este foarte determinat să aducă un suflu nou în muzica de gen. La vârsta lui, motivația este foarte puternică și generează acea energie care poate rupe orice bariere.  

L-am susținut în acest proiect și emoțional și financiar, pentru că și eu cred în visul lui. Așa voi face și pentru Daria, atunci când va avea nevoie”, a precizat Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468