REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
7.6° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Cătălin Predoiu: Lupta cu drogurile și interlopii va dura ani de zile

Cătălin Predoiu: Lupta cu drogurile și interlopii va dura ani de zile

Andreea CONDURACHE 12 februarie 2024 | 16:15 559

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a transmis, luni, felicitări poliţiştilor care au descoperit peste cinci milioane de comprimate cu substanţe dopante şi a afirmat că lupta cu drogurile şi cu interlopii va continua ani de zile, însă „Poliţia Română o va duce până la capăt”, potrivit News.ro.

Catalin Predoiu: Lupta cu drogurile si interlopii va dura ani de zileCătălin Predoiu, ministrul de Interne

„Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri. Peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt”, a transmis, luni, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Acesta anunţă că ia parte, la Londra, la o reuniune consacrată luptei cu crima organizată, contra spălării banilor, contra traficului de droguri.

„Ne vom angaja în aceste platforme de cooperare pentru a face mai eficient efortul poliţiştilor români”, a mai transmis ministrul de Interne.

Predoiu a adăugat că se lucrează pe toate dosarele ministerului, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea Spaţiului Schengen.

„Am avut, recent, o discuţie foarte bună cu domnul ministru Karner. Ne concentrăm pe organizarea aplicării prezentei decizii a Consiliului JAI, precum şi pe paşii care vor urma”, a mai declarat Cătălin Predoiu, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se lupta intre ei si ne prostesc pe noi.
3
0
Daca politia se misca cum vorbesti tu..balbait si bolborosind fara noima..va dura vesnic lupta cu drogurile!! Daca il.mai pui si pe mascariciul de despescu...vai de voi si de noi!!
5
0
Daca ai controlati la LOVELE ai terminati!Dar nu aveti COHONES si din aceasta cauza suferim noi oamenii de rand!Vorbe goale aruncate de ministru!
5
0
Domnule Predoiu la pedepsele care sunt acum in Romania pentru interlopi si traficantzi de droguri lupta asta despre care vorbitzi este pierduta de autoritatzile statului Roman inainte de a incepe.
6
0
Bravo dl p******r Stanciu. Asta pentru cei care care vorbeau în necunoștință de cauză când afirmau că nu ar avea experiența și nivelul.profesional ptr a conduce Dna Cta. Dimpotrivă ii va învăța pe acești procurori TGD ul, materie la care au chiulit.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039