REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Cătălin Rădulescu, scandal în secția de votare: deputatul PSD a fost dat afară

Cătălin Rădulescu, scandal în secția de votare: deputatul PSD a fost dat afară

Replica API 8 octombrie 2018 | 00:19 406

Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, este în centrul unui nou scandal. Acesta a dorit să voteze într-o secție de votare unde nu este arondat, în Pitești, însă președintele secției de votare nu i-a permis. În cele din urmă, Rădulescu a fost nevoit să plece la secția unde este arondat.

Parlamentarul a mers în jurul prânzului să îşi exprime votul, la o secţie situată în Piteşti, unde nu îşi are domiciliul. Preşedinta secţiei l-a refuzat politicos, explicându-i că nu este legal. Cătălin Rădulescu, cunoscut şi drept „deputatul mitralieră” a insistat. Ba chiar i-a cerut imperativ preşedintei ca de faţă cu el să sune la BEJ şi să întrebe, informează Realitatea.

Pentru a evita neplăcerile, preşedinta i-a făcut hatârul şi a sunat, mai ales că deputatul susţinea sus şi tare că el nu crede că nu are voie să voteze pe liste suplimentare. Răspunsul a fost, aşa cum se ştia, negativ. Nu a putut să voteze acolo unde dorea, fiind nevoit să plece. În cele din urmă a mers la secţia la care era arondat, tot în Piteşti.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa de jos am ajuns ca tara! Au ajuns ca unul ca asta, radulescu mitraliera, codrin stefanescu, olguta vasileascu si alti mitici sa conduca tara, sa faca legi niste hoti si prosti caei pentru o tara intreaga!
2
0
Un gunoi arogant care,doar la psd isi putea face meandrele !
3
0
doamne dar ei pot, de ce nu, ptr ei legile nu-si au rolul adevarat, ei fac legi cand vor si actioneaza ca in parlament- nenorocitule, te-ai convins ca si voi trebuie sa respectati legi, nu erai in gradina maica-ti
3
0
hahahhahahaa....ce bine le venea cu referendul .....daca iesea lumea la vot si validau votul , psd-ei faceau ce vroiau in tara .....intrebarea a fost una capcana....nu era nominalizata nici o lege care trebuia schimbata.... asa ca ....MUIE PSD....MUIE TUTUROR POLITICIENILOR ...INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA ...TOTI SUNT NISTE JEGURI....
6
0
Pe boul acesta fatza il recomanda pentru Balaceanca!
6
0
Aseara cand a dat anuntul referendumului si dracnea si-a luat-o drept in bot, a iesit mascariciul de serviciu psd codrin stefanescu sa le spele rusinea!
6
0
ce fraier. nu stie cum bate vantul
4
1
Personajul asta, trebuie MITRALIAT. Dispari HAHALERO! La neuronii tai, chiar nu ai nimic de spus... Daca te mai si vedem !?.....
10
1
Adevarat, dar pentru neuronul lui va fi o mare dilema: da sau ia?
10
3
ca asta si ca nicu sadam iti dai muie singur nu trebuie sa te ajute altii.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212