REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cătălin Zmărăndescu, afirmații controversate despre Emil Rengle

Cătălin Zmărăndescu, afirmații controversate despre Emil Rengle

Replica API 4 februarie 2022 | 00:07 1231

Este unul dintre cei mai apreciați dansatori de la noi din țară. Este și influencer, se bucură de un succes de-a dreptul răsunător pe rețelele de socializare, însă este adesea criticat pentru orientarea sa sexuală. Recent, cuvinte dure i-au fost adresate chiar de către coechipierul său într-un show TV, Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle sunt coechipieri și practic luptă pentru același țel în cadrul unui show TV, însă se pare că în continuare orientarea sexuală pe care o are celebrul dansator este o piedică între el și celebrul sportiv.

Emil Rengle nu a vorbit chiar des despre orientarea sexuală pe care o are, deși a dat de înțeles prin reacțiile sale, stilul vestimentar, comportamentul pe care îl are că nu se ferește cu persoana care este și cu interesele sale, scrie spynews.ro

În trecut, într-un vlog postat pe YouTube, celebrul dansator a mărturisit că își dorea din suflet să fie îndrăgostit de o femeie, pentru a le face pe plac părinților săi, însă, iată că orientarea sexuală nu a fost alegerea sa.

Mai mult decât atât, Emil Rengle afirma că ar fi în stare să facă orice numai pentru a fi un bărbat ”normal”, care să nu se teamă de reacția celor din jur sau să se exprime așa cum și-ar dori. ”Aş da orice pe lumea asta să aduc o femeie frumoasă acasă, să v-o prezint, să ne strângem în familie fără să fie o ruşine. Mi-aş fi dat viaţa să fiu normal. Dar nu sunt normal, aş fi dat orice să fiu pe placul vostru, în tiparul vostru. Vreau să înţelegeţi că aş da orice pe lumea asta să nu mă simt judecat şi să nu mă simt în neregulă. Şi să scap de toate glumele din liceu, să nu mai aud că sunt poponar. Aş fi vrut să cuceresc lumea aşa cum aţi dorit voi. Vreau să mă iubiţi, să-mi acceptaţi familia chiar dacă va fi un bărbat. Merit să fiu iubit. Dacă mă iubiţi vrea să înţelegeţi că iubesc viaţa şi am să trăiesc până la final cu misiunea asta. Îmi doresc să rezonăm", a spus Emil Rengle într-un filmuleţ pe Youtube în trecut.

Emil Rengle, schimbare radicală de-a lungul anilor

Odată cu trecerea timpului, Emil Rengle este din ce în ce mai confortabil cu orientarea sa sexuală și nu se mai ferește! Postează din ce în ce mai provocator pe rețelele de socializare, de asemenea, își încântă fanii cu mișcări cât se poate de incendiare.

Niciodată nu a oferit declarații despre un presupus partener sau parteneră, însă are parte de un succes răsunător pe rețelele de socializare. Pe Instagram și pe TikTok uimește cu dansul, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da stii chiar MISCARI INCENDIARE!! Pe mine unul ma cucerit !!! E sexy
0
0
sezonul trecut roxana ghita se babardea cu musty, in baraca, acum rengle ii face cu ochiul lu tj miles!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108