REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Catargul de la Pavilionul Expozițional intră în procedura de legalitate

Catargul de la Pavilionul Expozițional intră în procedura de legalitate

Replica API 5 martie 2020 | 00:00 905

După ce subiectul catargului, amplasat în fața Pavilionului Expozițional, a fost sucit pe toate părțile, din cauza faptului că nu a fost obținută autorizația de construire, iată că șefii CJC au demarat procedura de intrare în legalitate. În acest sens, a obținut miercuri, 4 martie, certificatul de urbanism pentru ”amplasare catarg port drapel Pavilion Expozițional Constanța - intrare în legalitate”.

Reamintim că, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța a depus pe ordinea de zi, din ședința de Consiliu Județean, din data de 18 februarie, conform căruia cerea preluarea construcției în patrimoniul CJC.„Acest proiect se referă la preluarea în patrimoniul Consiliului Județean a celebrului catarg din fața Pavilionului Expozițional prin însușirea și acceptarea actului de donație pe care constructorul l-a făcut către Consiliul Județean. Ca urmare a tensiunilor, ținând seama de neregulile care au fost, mai exact, nerespectarea execuției lucrării așa cum trebuia să fie făcută prin caietul de sarcini, cu toate că i s-a pus de nenumărate ori în vedere constructorului să remedieze problema, soluția era una singură. Desființarea construcției pe cheltuiala celui care a executat-o, readucerea terenului la starea inițială și, bineînțeles, societatea nu mai putea să primească niciun ban”, spunea Palaz atunci.

Cei care s-au împotrivit au fost cei de la PNL,prin intermediul consilierului Marian Crușoveanu. Liberalii au explicat că această donație pare suspectă și ridică mai multe semne de întrebare. Mai mult, din punctul lor de vedere, acceptarea donației ar însemna o cheltuială în plus pentru CJC, motiv pentru care au și votat împotrivă. Cu toate acestea, donația a fost acceptată prin votul celor de la PSD și PMP. „V-ați urcat pe stâlpul asta și voi și USR de nu ați mai putut. Mă scuzați ca va fur obiectul de campanie”, a ripostat Palaz.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Grea situatie,multa gargara si tupeu pe capu' lui Palas!Se prabuseste Constanta din cauza dificilei situatii a batului ala care ii sta pe creier lui Palas. Bai tupeistule,tu,voi, ati auzit de parcuri industriale,de dotari pt spital,de un angiograf performant pt cazurile grave de ac vascular,de faptul ca manglitorul ala cu mancarea din sp judetean care pachete cu potol lui Grasa iar la bolnavi,ca sa nu se vada termenul de garantie expirat,scoate produsele din ambalaj!?Sau de perdele forestire, de proiecte cu fonduri UE ati auzit,bai smecher de cacat ce esti,tu si atarnatorii din jurul tau?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272