REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Câte locuri de parcare a făcut Primăria Constanța după abundența de stâlpișori amplasați pe trotuare

Câte locuri de parcare a făcut Primăria Constanța după abundența de stâlpișori amplasați pe trotuare

Replica API 22 aprilie 2020 | 00:00 4700

Primăria Municipiului Constanța pare să fi luat în serios veșnica problemă a mașinilor parcate pe trotuar și a cetățenilor care erau nevoiți să-și riște viața și să circule pe străzi, întrucât partea pietonală era deseori ocupată de mașini. Este o problemă ce nici acum nu poate mulțumi ambele părți, șoferii acuzând administrația locală de numărul redus de locuri de parcare disponibile la nivelul municipiului.

Decebal Făgădău

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, de la începutul anului 2019 și până în prezent, au fost montați aproximativ 6.000 de stâlpișori. De asemenea, în cursul anului 2019, au fost construite 2263 de locuri noi de parcare, în timp ce, în acest an, au fost realizate 380 de locuri de parcare.

Cei mai mulți dintre șoferii constănțeni cer suplimentarea substanțială a locurilor de parcare, fără ca administrația locală să demoleze garaje vechi în locul cărora să pună locuri de parcare, ceea ce în esență nu înseamnă creearea de noi locuri de parcare.

Ultimele parcări amenajate de echipele SC Confort Urban SRL au fost pe strada Productelor, din zona ICIL, în urma demolării garajelor, dar și pe aleea Albatrosului, și aici spațiul fiind reorganizat prin recondiționarea carosabilului și crearea de noi locuri de parcare pe terenul eliberat de garaje.

Sorin HULUBEI

Citește și: RĂZBOIUL șoferilor din Constanța: Montați piloni, dar NU AVEM locuri de PARCARE!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BA MOGALDANI BORATI VENITI DE LA SATE TROTUARUL ESTE PENTRU PIETONI IN MORTII VOSTRII NU PENTRU CARUTELE VOASTRE PARCATI LA VOI PE CAMP!
0
0
nicio parcare ..doar a trasat niste dungi pe asfalt..ha ha ha
10
3
mai este primar inca ?
8
2
Cainii latra ursul merge, bv domn primar !
5
7
spaga primita de primar.Un stilpisor la 1000 eoru cu montare,ori 6000,cit da?20% spaga...
5
5
Retardul ala de babu si-a dat seama ca tinea semafoarele pe galben intermitent degeaba si le-a pus pe normal! cum dracu s-a pricopsit orasul asta frumos cu o caricatura de asta de viceprimar, nu stiu!
6
3
Pe aleea Albatrosului , numai parcare nu este. Sunt depuse cereri la primarie de anul trecut pentru parcari si tot nu au facut nimic, nici macar un raspuns nu au dat. 3 locuri de parcare la un necesar de cel putin 50 de masini. Nu a venit nimeni de la primarie sa vada la fata locului unde si cum se pot amenaja locuri de parcare. Consilierii locali habar nu au cum sunt cartierele si vor sa fie votati, idiotii. Le trimiti cereri cu plan si nu primesti nici macar un raspuns. Concluzie , nu se vrea. Doar mazgalit putin si vai ce realizare mare.Ziarele nici nu ar trebui sa srcie de aceste MARETE RE
13
0
DA REGULAMENTUL PARCARILOR A FOST ANULAT IN INSTANTA, DAR CINE PUNE BOTU SI PLATESTE AMENDA E FRAIER.
13
3
de ce d-le primar a-ti pus indicatoare de parcare resedinta cand locurile au fost platite.Daca stiati ca aveti asemenea planuri de ce nu a-ti dispus sa nu mai platim.Eu vin la ora 13.oo parchez in altta parte ma cert cu cei carora le ocup locul astept sa plece cel care a parcat in locul meu la ora 17.oo.PANA LA URMA REGULAMENTUL PARCARILOR A FOST ANULAT SAU NU.Va rog sa ne lamuriti
10
1
problema e cu acei nesimtiti care cand parcheaza, blocheaza tot trotuarul. Ca porcii. Adevarul e ca actualul primar a fost ales de "minunatii" constanteni, cei care nu iubesc orasul asta. O administratie slaba. La fel de slaba precum multi concetateni constanteni.
14
2
O mare prostie cu acesti stalpisori, pusi numai aiurea fara nici o logica si locuri de parcare inexistente...
12
6
Bravo ! Orice s ar spune, lucrurile s au schimbat Constanta arata mai bine si mai curata. Trebuie apreciat ce s a facut si sa speram la noi realizari. Sa fim obiectivi si sa ne exprinam asteotarile, pentru a crea o agenda corecta prinarului
7
18
Da,ei pun stalpisorii si noi nu mai avem unde sa parcam masinile,in curand, o sa le parcam pe mijlocul soselei,in Tomis Nord si in Tomis 3 este jale,mai ales la M-uri,faceti ceva ca nu se mai poate asa ceva,in loc sa cream mai multe locuri de parcare ,noi punem stalpisori,rusine administratiei locale
9
11
cu angajatii primariei sunt niste infractori iar locul lor e la Poarta Alba !!! Au pus stapanire pe oras si spera sa scape !!! Multa muie cu cacat !!!
17
5
Solutia este foarte simpla In dreptul fiecarui bloc, in functie de nr. De apartamente si cu cerere de la asociatie in eventualitatea suplimentarii nr. De locuri pentru familii cu mai multe masini, sa fie amplasate parcati tip carusel. Nici o masina NU are voie sa parcheze decat in acele parcari. Chiria nu va depasi nivelul taxeu anuale iar avantajele sunt ca masinile vor fi sta la adapost de ploaie, ninsoare, FURTURI. Loc mare ramas pentru spatii verzi si amenajare locuri de joaca.
6
1
Macar jumatate din locurile noi de parcare au aparut dupa ce au facut sensuri unice de aiurea, care mai mult incurca circulatia. Ce, nu stim CUM si PENTRU CINE la ce bloc nou langa Filpescu s-a facut Bd. Unirii sens unic ??? Numai acolo pe toata lungimea le-au iesit 200 locuri de parcare iar cand incearca cate o fufa o parcare laterala cu spatele de blocheaza pana in str. Turda
17
2
Sint si multi tarani Care au garaj in curte-fara autorizati-si masina o lasa in fata portii Si...daca pleaca pune fiecare ce stilpisori are Pietre tomberoane
16
0
Eu nu iubesc acest primar,dar adevarul este altul.Cind iti cumperi un obiect te gindesti unde sa il pui pe proprietatea ta, nu il arunci pe spatilu public si dai din umeri.Ce ce au curti garaje sa fie obligati sa le foloseasca in scop auto, iar pentru cei de la blocuri primaria sa le dea posibilitatea sa construiasca parcari etajate deasupra aleilor rutiere in regim privat prin asociere.Parcarile actuale la nivelul solului fac sa creasca gradul de acoperire a terenului, ducind la fenomene de acumulare a energiei solare si scaderea suprafetelor umegtate.Totul duce la seceta,agravare incalzir
7
17
BABU SI FATALAU SUNTETI TERMINATI. CONSTANTENII VA VOR DA MOOIE. BABULE MARS LA TARIVERDE DE UNDE AI VENIT. BABU A DISTRUS ORASUL.
22
3
NU INTELEG SI NU VOI INTELEGE DE CE TOATE LUCRURILE MERG ATAT DE GREU IN CONSTANTA PE TOATE PLANURILE DE LA A ASTUPA O GROAPA SI PANA LA A TRAGE O LINIE ALBA PE SOSEA NU MAI VORBESC DE CURATENIE DAR SI DE LIPSA DE STRATEGIE PENTRU ACEST ORAS. CINE SI CE INTERES ARE SA DARAME ACEST ORAS IN ASA HAL CHIAR NU VA ESTE RUSINE DOMNILOR DIN TOATE PARTIDELE SI DIN TOATE STRUCTURILE DE CONDUCERE ALE CONSTANTEI?????????
18
1
Sincer nu-l mai lingeti in f... pe acest h0t, a stiut doar sa distruga si sa isi plateasca datoriile fata de prietenii care i-au facut campanie ex. Florin Gheorghe-altu care face si drege... Dar si-a facut salariu 20000 de lei... Lui si altor inculti de directori...unde e dezinfectantul si dispersoarele... Tot pe hartie... Unde e dezinfectia strazilor oe care o tot anuntati... Mi-e sila de ce h0ti am ajuns sa fim condusi
17
3
Trasarea pe asfalt ,sensuri unice pentru clientela lui fagabou,stalpisori,ghiozdane chinezesti inclusiv pentru scoli private...bani publici furati de fagadau ,babu si gasca lor de bagabonti
20
4
Constanta, ruinata si secatuita de PSD-isti. Fagadau, urmasul lui Mazare trebuie sa plece. Chiar nu le este rusine? Nu, pentru ca mafiotii nu au scrupule.
23
2
Saracia din Beidaud provoaca complexe mintale. Primar trebuie sa fie unul premiant care a invatat carte, nu sluga lui Mazare mizerabilul, hotul secolului.
13
2
Ca de obicei Fagadau incearca sa ingrase porcul inainte de Craciun, poate, poate i-o iesi pasenta si la alegerile astea. Orasul asta nu are nici o realizare notabila. In afara de trasarea unor parcari deja existente, demolarea garajelor si achizitionarea de autobuze cu ce se poate lauda in ultimul mandat? Promisiuni multe, realizari zero. Din pacate, cu actualii pretendenti la Primarie tare mi-e ca ramanem cu el pe cap inca 4 ani. Vai mama noastra in ce hal am ajuns.
18
0
2020 fara Fagadau ! Ciuma Rosie in afara legii ! Doua decenii alaturi de Ciuma Rosie este prea mult pentru Constranta !
21
3
Cel mai bun primar care poate fi in Constanta.Uitati ce a facut omul la Spitalul de Boli Infectioase, aflat subordinea Primariei, dar binenteles ca si cu ajutorul exceptionalilor medici are cea mai mare rata de vindecare pt. COVID , de 60%. Media nationala e de 21%.Basca ca aici a fost vindecat si MINCINOSUL, V.Chitac, care dupa vindecare tb. sa i se faca dosar penal.
5
22
zici tu ca ii asa cum spui.na eu zic sa ma vad cu mata poate te mai educam eu in rect te rezolv japita taaare de tooot.
1
7
A trebuit sa fac reclamatie la primarie sa vina sa puna 2 stalpisori la intrarea in bloc pentru ca taranii si boii sa nu-si mai poata parca tractoarele pana in buza usii si sa nu mai blocheze intrarea locatarilor! O fi o abundenta de stalpisori dar cand ai 2-3 masini pe apartament ai probleme mentale serioase.
14
10
FAGABOU STAI LINISTIT INCA MERGE CU KILU DE ZAHAR SI LITRU DE ULEI...BOSOROGII TE VOTEAZA
11
5
Ati vopsit si numerotat locuri se parcare care existau deja.....
19
0
Bai nemultumitii p....lii.Unde vroiati sa faca parcari, daca Mazare a dat tot.Omul a reamenajat spatii , ocupate abuziv de toti melteni sa isi faca ei parcari.Si apoi daca o familie 3-4 masini , de unde vreti parcari.Romanul se plange de bani , dar masini isi cumpara.
15
24
Promisiunile in urma cu 4 ani Nu parcari subterane si supraterane Nu scoli renovate Nu piete renovate sunt niste ghetouri Nu amenajata intersectia de la Cora Nu sala polivalenta Lista poate continua Avem tupeu sa iesim cu tealizari ieftine Priviti catre Cluj
22
3
Pe Hasdeu pietonii n-au nici o sansa sa mearga pe trotuar. O fi terminat babu stalpisorii sau nu vor sa creeze grnsiuni inainte de alegeri?
16
2
Cine e asta din poza? App, ia uitati-va la a 3-a poza. Pai ne mai facem noi bine?
9
1
ghici cine aproba construirea de blocuri intre blocuri
29
0
ai varuit, nu ai construit parcari. parcare construita este cea de la spital. este UNICA din ditamai orasul. apropo , cat a costat varuitul?
33
1
Slab ca asta nu a avut Constanta niciodata!
35
5
Abe da stai in Anadalchioi?
3
8
Fagadau....un bou...
36
7
Nu ati amenajat locuri de parcare. Ati asfaltat pe aleile dintre blocuri. Acolo unde erau deja parcari. Si ati facut niste marcaje. Adevaratele parcari se fac precum cea de la spitalul judetean sau cea din zona cazino mamaia. Nu mai vorbesc de faptul ca se pot face parcari subterane. Dar asta e de domeniul SF-ului pentru adminiatratia locala constanteana. Locurile de joaca dezafectate cand amenajati altele noi? De bine de rau, inainte aveam un leagan, un tobogan un balasoar in cartier pt cei mici. Zero investitii pentru cei mici. Iesim din perioada de izolare si vom avea nevoie de mai multe.
54
2
Ati amenajat locuri de parcare,dar unele sunt vai mama lor!Pe Dreptatii si Prieteniei in Inel 2 au turnat asfaltul in contrapanta,cand ploua apa se strange pe locurile de parcare,se formeaza balti de nu se poate cobori din masina!Multe din locuri nu pot fi folosite in asemenea conditii!Un diriginte de santier,un control al calitatii,exista?Cine semneaza de receptia lucrarii?
43
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272