REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.3° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
5.3° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Câți bani câștigă, lunar, Marius Elisei, ostul soț al Oanei Roman, ca șofer pe Uber

Câți bani câștigă, lunar, Marius Elisei, ostul soț al Oanei Roman, ca șofer pe Uber

A.F. 2 decembrie 2023 | 00:00 432

Marius Elisei și Oana Roman au pus capăt relației lor acum câteva luni, marcând sfârșitul definitiv al povestii lor de dragoste. Deși vedeta și-a dorit ca el să mențină legătura cu fiica lor, Isabela, pare că acest lucru nu s-a întâmplat, conform declarațiilor Oanei în mediul online.

Cati bani castiga, lunar, Marius Elisei, ostul sot al Oanei Roman, ca sofer pe UberMarius Elisei

În această perioadă, fostul partener al Oanei și-a găsit o nouă parteneră și s-a angajat într-un nou loc de muncă. Marius lucrează acum ca șofer pentru Uber și pare să se descurce destul de bine în această nouă activitate.

Câți bani adună Marius Elisei din jobul de la Uber

Pe de altă parte, Oana Roman și-a continuat viața după despărțirea de Marius Elisei. Ea nu a dorit să mai aibă legătură cu fostul ei soț, ci doar să mențină conexiunea lui cu fiica lor, Isabela.

Între timp, Marius Elisei și-a găsit o nouă parteneră, iar relația lor pare să fie una foarte fericită. Cei doi îndrăgostiți petrec mult timp împreună și par inseparabili. Imaginea lor tandră pe rețelele de socializare a stârnit interesul internauților, sugerând o relație tot mai serioasă. De asemenea, Marius are doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale.

După despărțirea de vedetă, Marius Elisei și-a schimbat domeniul profesional și s-a angajat ca șofer pentru Uber, o alegere care a surprins multă lume.

Marius Elisei, recunoscut de un client

Acesta este un loc de muncă obișnuit, dar care se remunerează destul de bine. Unul dintre clienții săi a fost surprins să-l vadă la volan, dar, la finalul călătoriei, a rămas impresionat de comportamentul său.

„Am fost surprins să-l văd la volanul mașinii. Este fostul partener al Oanei Roman și mi-am făcut o impresie foarte bună despre el. A fost un șofer echilibrat, extrem de respectuos. Nu a vorbit mai mult decât era necesar, a fost concentrat pe drum și, în plus, mașina a fost foarte curată. La final, mi-a urat o zi frumoasă", a dezvăluit un client Uber, scrie Click.

Costul călătoriei a fost de 28 de lei, iar venitul lui Marius Elisei poate varia între o mie de euro pe lună sau chiar mai mult, în funcție de orele lucrate zilnic, tipul de curse și bacșișul oferit de clienți la finalul călătoriei. Este un șofer de top, cu un statut Gold, oferind servicii de înaltă calitate pasagerilor săi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
basoldina a slabit pana acum vreo opt sute de kile !!!
5
0
de cind balsoldina aia care mananca "brinza regelui " e vedeta ? Ce a facut in afara de a slabi ?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039