REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Dum., 16 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6762
17° Constanța Duminică, 16 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6762
 

Câți bani scot din buzunare părinții elevilor pentru banchetul de sfârșit de an

Câți bani scot din buzunare părinții elevilor pentru banchetul de sfârșit de an

Andreea VLAICU 23 mai 2024 | 00:00 1351

Pregătirile pentru banchetul de sfârșit de an sunt în toi. Atât elevii din clasa a XII-a cât și cei mai mici, din clasa a VIII-a, sunt în plină agitație, mai ales acum, dat fiind începerea sezonului banchetelor. Prețurile, anul acesta, pornesc de la 400 de lei de persoană, față de anul trecut, când porneau de la 300 de lei. În pachete sunt incluse toate serviciile necesare pentru eveniment, până la cel mai mic detaliu.

Cati bani scot din buzunare parintii elevilor pentru banchetul de sfarsit de an

Oficial, am intrat în sezonul banchetelor de sfârșit de an. Toți elevii de clasa a VIII-a visează la momentul în care vor încheia cursurile gimnaziului și vor porni într-o nouă etapă importantă din viața lor. Adică, cea în care vor deveni liceeni. Elevii au câteva luni de când au început pregătirile pentru evenimentul mult așteptat, însă de curând au intrat în ultima sută de metri. Pe lângă rochii, costume, pantofi, programări, cele mai importante sunt locația și serviciile pe care elevii și părinții lor și le doresc. Și cum o dată în viață absolvi școala gimnazială, organizatorii de evenimente sunt înarmați cu pachetele potrivite pentru fiecare mofturos și fiecare buzunar.

Banchetul, gaură în bugetul părinților?

Așadar, anul acesta, pachetul pentru banchetul clasei a VIII-a pornește de la 400 de lei de persoană și poate urca în funcție de dorințele absolvenților. De obicei, meniul este format din aperitiv și fel principal. În pachet sunt incluse băuturile, decorațiunile din restaurant, serviciul de foto-video, partea de entertainment (prezentator, concursuri, mașină de fum etc.), dar și partea mult dorită de toți și anume desertul. Atât tortul, bufetul de fructe și prăjituri, cât și fântâna de ciocolată sunt incluse în preț.

Cati bani scot din buzunare parintii elevilor pentru banchetul de sfarsit de an

Și dacă credeți că asta este tot, cheltuiala părinților nu se termină aici. Pe lângă costumația pentru eveniment și organizarea evenimentului în sine, părinții trebuie să mai scoată din buzunar bani pentru organizarea absolvirii și albumele cu fotografii. Astfel cheltuielile ajung să ajungă la zeci de mii de lei, mulți părinți fiind dispuși să plătească orice sumă pentru ca evenimentul copilului său să fie cât mai reușit.

Așadar, prețul unui pachet pentru petrecerea de banchet nu este unul fix, ci poate varia în funcție de dorințele participanților și dacă vor servicii în plus față de pachetul standard.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In pret intra si drogurile sau fiecare vine cu ele de acasa?
10
4
Și țigările, prezervativele
9
3
Banchet de vis cea mai buna firma.
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112