REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Câţi bani trebuie să dea înapoi Simona Halep pentru că s-a dopat. Ce a decis Federaţia Internaţională de Tenis

Câţi bani trebuie să dea înapoi Simona Halep pentru că s-a dopat. Ce a decis Federaţia Internaţională de Tenis

Valentina CAMARA 1 noiembrie 2022 | 00:00 4736

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test antidoping efectuat la finalul meciului din primul tur de la US Open, pierdut în fața Dariei Snigur. Românca a fost suspendată provizoriu, până la o decizie finală a Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Câţi bani treabuie să dea înapoi Simona Halep pentru că s-a dopat. În cazul în care suspendarea Simonei Halep pentru dopaj va fi menținută de tribunalele sportive, românca va pierde premiul pe care l-a încasat la turneul de la US Open, unde a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Mai precis, românca va fi nevoită să dea înapoi premiul câștigat pentru participarea în primul tur, de 80.000 USD.

Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare!

Potrivit ANAD, roxadustat este o „substanţă nespecifică”, iar Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent care sunt circumstanțele atenuante. Dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a listei interzise impuse de Agenția Mondială Antidoping (WADA), perioada de suspendare este de patrru ani. Un detaliu care nu este în favoarea Simonei Halep este următorul: un caz care implică o substanță nespecifică (precum este roxadustat) este presupus intenționat, cu excepția cazului în care sportivul sau altă persoană poate stabili că nu a fost intenționat.

Deși se părea că ar fi făcut acest lucru, sportiva nu a depus încă nici o contestație la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Avocații sportivei au confirmat acest lucru: „Apelul la TAS este o fază ulterioară celei în care ne aflăm noi acum. Mai sunt nişte etape intermediare şi acestea se vor parcurge înainte de TAS”, potrivit româniatv.net .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Datorii de 250 miliarde fara tva ! El zice ca e bine spre foarte bine cu banii ! Plus ca mai are si alte puncte de vedere !
2
0
Bijduvenii trebuie schingiuiți. Porcoasă nație. Eschibaba, Tistimelu, Caugagia, Babadag trebuie rase de pe fața pământului cu antiaeriana ca altfel nu scăpăm de ei.
5
2
Nu am onoarea de a fi m*****n , eu stiu foarte multe despre acest specimen , deoarece una pe care o futeam eu a lucrat in trecut la el ! Si mi a povestit foarte multe ! Despre cum ii lasa neplatIti , si multe altele , despre cum o pazea pe sirma ca umbla creanga ! Asa ca nu vorbiti aiurea ca dau comentarii makidonii ! Tantarii nu se ataca intre ei !
6
1
Mă Ioane, nu-i mai bine să-ți vezi de sărăcia ta și să nu îți mai faci griji pentru alții, oricum mulți dintre ăștia care tot scrieți aici, sunteți machidoni deailu Donchi, că prea îi știți pe toți machidonii.
1
0
Sirma e amanta perfecta !
2
0
Băh, aia de e căsătorită cu unul din frații ăia cu uleiul de la Baia-Tulcea cică s-a săturat de talibanismele lui barbă-su și și-a văzut de viață. Bravo ei. Pakistanezii de cumnați și barbac-su s-au dus repede la cuscrii ca s-o aducă acasă ca aveau firme pe numele ei. În loc sa vadă fondul problemei de ce s-a ajuns asa, pakistanezii s-au dus s-o țină legata sa nu fuga cu banii.
8
0
Sanchi, Halep după divorț zice ca se retrage pana la sfârșitul anului, dar ea știa de urmează. Acum, bagă din top ca nu știa, că cineva i-a întins o cursă. Bujduveanca crede ca suntem cu toții papagali. Că dă înapoi 80000 euro, e fix pwla, contractele din sponsorizări sunt problema, ca de jucat s-a cam terminat cariera ei ca oricum ii place sexul sălbatic. Treaba nasoala e ca și are prostul obicei sa se bage în familiile altora. ca la bărbații care le plac femeile căsătorite. Instinctul sexual nu dispare din gena bijduvenilir. Madam Simona Halep, nu suntem toți un popor de papagali ca să halim prosteala. Gata, ai făcut goromele, dar nu ne subestima inteligența ca le mai punem și noi cap la cap și ne dam seama.
10
0
Nația curelor și a boschetarilor. ESCHIBABA și TISTIMELU. Femeile sunt c***e incepand de la bunica și până la nepoată, iar ei niște sălbatici începând de la papu și pana la nepoți
4
0
Stai ca acum o sa ti scoatem la iveala toate si cu oile , si cum ai trecut pe papazica oi fictive , si cum ti ai scos casa de la banca ! O sa vezi tu cat de bine stai cu banii !
4
0
Poti sa raspunzi ? Cate tentative ai avut pana acum ?
5
0
Vreau sa dau si eu o dedicatie ptr ION....traiasca familia ta...mai ales sotia. Apropo eu sunt bine si nu m-am spanzurat inca si nici nu am de gand sa o fac. Daca e ceva...te anunt eu. Pana una alta...imi fac viata cu nevasta-ta. Si nici nu am vreo legatura de rudenie cu familia Halep, iar cu banii stau relativ bine...spre foarte bine. Te pup dulce...
4
4
Cred ca esti frustrat maxim. Donchi asta ori a ars-o pe nevasta-ta ori pe tine. Nu e articol in ziarul asta sa nu-l promovezi pe Donchi asta. Eu zic sa o tii inainte tot asa. Perseverentule
4
5
Unchiul ei donchi pufleni a vrut sa se spanzure !
3
4
Asta este maruntis,stati ca urmeaza stirile cum ca S Halep a pierdut nu stiu cate milioane de dolari pentru ca o firma sau alta a incetat colaborarea cu machidoanca,la bani din reclame ma refer sper ca s-a inteles.
11
4
Oricum era dusă
10
6
Să nu-i ia oile.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272