REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Cati Hristu bagă Cogealac în faliment! ANAF mai scoate la licitație încă trei terenuri

Cati Hristu bagă Cogealac în faliment! ANAF mai scoate la licitație încă trei terenuri

Andreea Vlaicu 27 februarie 2024 | 00:00 8638

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța va organiza, pe 5 martie a.c., o procedură de licitație în vederea vânzării unui ansamblu de bunuri imobile, din Cogealac, formate din 3 loturi de teren cu suprafața totală adunată de 20 de hectare. Nu este prima oară când Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus sechestru asigurator pe terenurile din comună din cauza datoriilor. Aceeași procedură a avut loc și la începutul lunii septembrie a anului 2023, atunci când au fost licitate 8 loturi de teren agricol extravilan.

Cati Hristu baga Cogealac in faliment! ANAF mai scoate la licitatie inca trei terenuriCati Hristu, primarul comunei Cogealac

ANAF a anunțat, printr-o publicație, organizarea unei licitații publice la Constanța, în data de 5 martie 2024, prin care se scoate spre vânzare bunuri imobile ale Comunei Cogealac, condusă de Cati Hristu. Este vorba de 3 loturi de teren extravilan, cu suprafața totală adunată de 20 de hectare. Decizia vine ca urmare a neplătirii datoriilor.

Cati Hristu baga Cogealac in faliment! ANAF mai scoate la licitatie inca trei terenuri

Primul teren scos la licitație, parcela PS 1343, are o suprafață de 36.000 mp și are prețul de evaluare 89.464 lei. Un alt teren licitat, parcela PS 1341, are suprafața de 43.800 mp și este evaluat la 108.847 lei. Ultimul lot de teren, și anume parcela PS 1340/2, are cea mai mare suprafață, respectiv 120.000 mp și este estimat la aproape 300.000 lei.

Cati Hristu baga Cogealac in faliment! ANAF mai scoate la licitatie inca trei terenurianunțul privind vânzarea

Cei interesați în vederea cumpărării terenurilor prezentate sunt invitați să depună actele, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, principalele fiind oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare.

Nu s-au achitat datoriile de prima oară?

Reamintim că pe 7 septembrie 2023 au fost scoase la licitație 8 loturi de teren agricol extravilan, cu suprafețe cuprinse între 40.500 de mp și 128.800, deținute de autoritatea locală, tot în vederea achitării datoriilor fiscale. Să înțelegem că îndatoririle au fost atât de mari și vânzarea primelor 8 terenuri nu au fost îndeajuns pentru achitarea acestora? Nici nu avem cum să aflăm, pentru că primarul Cati Hristu parcă este inexistent... nu răspunde la telefoane, nu participă la acțiuni politice.

Cati Hristu baga Cogealac in faliment! ANAF mai scoate la licitatie inca trei terenuriprimăria Cogealac

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are balta peste la cat islaz s- a transformat in teren arabil si s- a dat la oameni islazul cateren arabil iar terenul arabil a ramas primariei sa- l manevreze cati cum vrea carei problema prostimea adica noi il votam oarasi darul de nnta a inceput sa se strige
0
0
Pai normal ca le scoate daca le vand ei intre ei mazare era minciuna facand diferenta intre constanta si cogealac fac 3 licitații ca nu se vinde si le cumpara acoloti 1-2 euro mp moca
0
0
Asa este foarte adevarat ce spui dar problema este ca puscaria o sa o faca Funda ca toate hotiile la Ovidiu le fac prin Funda , primarul si Giumba nu apar nicaieri. Au cumparat inclusiv portul ovidiu și zeci de hectare de pamant in ovidiu pe mai multe firme apartinand dl Interpus Funda . DNA sesizeazate
2
2
Valeria săi faci ceva lu giumba de la ovidiu și să-ți ștergi nasu cu ciorapi lui
0
0
Mananci k*t, analfabetule, apuca te de munca , lasa draq ziarele , ca le citesti invers...
0
4
mai fraierilor, m********i nu platesc, iau bani. o sa demonstreze si ei ptr subventii, ce altii sint mai destepti ca ei!
3
0
Cati Hristu este reprezentarea tipica a barbatului de Cogealac si a omului de Neanderhal.
19
2
Este numele și care este prenumele lu' primaru' ăsta?Dacă este Cati prenumele,pai pare a nume de fată.Dacă Hristu e prenumele,nu știu cu ce seamănă.Primaria era pe numele lui?Dacă da,avea dreptul să facă datorii în numele primăriei,adică a lui.Dacă nu,ar trebui să plătească el datoriile primăriei în numele căreia a cerut,deși ea nu era a lui.Simplu de tot.Plus 50 de bice pe cârcă,legat fiind de stâlpul de iluminat din fața primăriei,ca să nu încerce să eludeze biciul fugind cât îl țin opincile. Capul face,cârca trage.
9
1
Ce doar la Cogealac? Sa vedeți ce face Pinocchio la Ovidiu.....acela faliment, vor avea de plătit și nepoții noștri din Ovidiu. Plătește toată presa constănțeană ca să nu scrie nimic de a Ovidiu, fura pana sihartia igienica de la tualetele angajaților primăriei el și cu camarila lui(Drăgan, Funda, Giumba..)
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407