REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Câți români TREBUIE să se vaccineze pentru RIDICAREA restricțiilor

Câți români TREBUIE să se vaccineze pentru RIDICAREA restricțiilor

Replica API 26 decembrie 2020 | 21:41 3220

Președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță, susține că este nevoie ca aproximativ 60-70% din populație să se vaccineze pentru a putea ridica din restricțiile luate de autorități, precizează Știripesurse.ro

„Având o imunizare colevtică la circa 60-70% circulația virusului scade foarte mult și atunci putem reduce din restricții. E nevoie de comunicare în tot acest proces, de transparență și de explicare a acestor activități, astfel încât oamenii să înțeleagă foarte bine.

Etapă de etapă prezentăm publicului informații verificate științific astfel încât să putem crește credibilitatea procesului”, a spus președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță

„Vaccinul se administreazã în momentul de fațã, din tipurile de vaccin care vor primi autorizare, intramuscular, într-o schemã cu douã doze, iar persoanelor sub 16 ani pentru moment nu existã o indicație de utilizare, nu sunt suficiente date care sã asigure aceastã recomandare la acest moment”, a mai spus Valeriu Gheorghițã.

Primele doze de vaccin împotriva COVID-19, au ajuns în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 13.40. Vaccinul, dezvoltat de BioNTech și Pfizer, e primul căruia i s-a acordat de către Comisia Europeană autorizația condiționată de punere pe piață.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
nu aveti incredere in gheorghita? doar e un reputat medic militar o personalitate cunoscuta de ani de zile!
2
0
Niciunul!N-aveti incotro, trebuie sa le ridicati ca altfel incepe razboiul civil sau macar cateva razmerite ici colo prin partile esentiale si ca maine poimaine vezi cum zboara cocktailul molotov peste gardul cotroceniului fix pe masa prezidentului ficusat!
7
0
Asta se buleste cu iohanis in anaos
6
0
nu numai ca face o conditionare dar in acelasi timp face o instigare de cearta intre adeptii vaccinului si contestatarii lui, tipic penstu gasca de la putere!! ura intre romani dusa pe culmi si mai inalte!!!
10
0
Sa vaccinezi 60 70 la suta din populatie ... pai pardon o sa ne ia minim un an sa nu zic mai mult am primit doar 10 mii de doze pana la 12 13 mil ohoooo e mult .
4
0
Prostu de la 07:13..chiar arahat se numeste asa zisu medic
2
0
Acuma, sa fie vaccinul din cel mai scump , ca suntem prea saraci ca sa ne vaccinam ieftin.
4
0
Observati manipularea grosolana practicata de medici. Se ridica restrictiile conditionat de acceptarea voluntara a vaccinului de 70 la suta din populatie. Dupa ce te vaccinezi nu exista garantii ca nu te vei infecta imediat. Adica te infecteaza ei obligatoriu cu consimtamantul tau.
16
2
Analfabetul! Raed Arafat e numele medicului, fondatorul SMURD.
0
9
ii suge pulicica
4
0
mangla la nivel mondial! moarte bogatanilor lumii!!!
19
6
la bukale si ilfov e kovid mail mult si nu au bagat carantina , la cta au mai pus o luna datorita slugilor de la conducere, in uk nu se poarta masca pe starda , la noi nu e regulamenar asta, ne prostesc pe fata astia specialistul arahat..si slugile lor
26
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407