REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Catinca Roman a comentat dur declarațiile făcute de sora ei, Oana

Catinca Roman a comentat dur declarațiile făcute de sora ei, Oana

Valentina CAMARA 4 februarie 2023 | 00:00 1048

Oana Roman trece printr-o perioadă sensibilă a vieții sale de când s-a despărțit de soțul său, Marius Elisei. După o perioadă în care a vorbit despre separarea de tatăl copilului ei, Oana Roman și-a îndreptat atenția către altă persoană, mai exact sora sa vitregă.

Catinca Roman a comentat dur declaratiile facute de sora ei, Oana

Vedeta a mărturisit că aceasta nu a mai vizitat-o pe mama sa de 6 luni de zile și refuza în continuare să o vadă.

Catinca Roman desființează declarațiile surorii sale, spunând că își vizitează mama ori de câte ori are posibilitate. Mai mult decât atât, Catinca Roman a adăugat faptul că îi pare rău de Oana, care trece printr-o perioadă dificilă în viața personală.

Catinca Roman, reacție dură la declarațiile surorii sale, Oana

Catinca Roman s-a simțit deranjată de ceea ce a declarat sora sa, Oana Roman. Femeia a mărturisit că își vizitează mama ori de câte ori are posibilitatea, însă este conștientă că s-au mai întâmplat ocazii în care chiar nu a putut ajunge.

În același timp, Catinca Roman a spus că îi pare rău pentru perioada dificilă pe care Oana Roman a traversează, însă este inadmisibil ceea ce a declarat.

De asemenea, sora vedetei a mărturisit că mama sa este foarte bine îngrijită în centrul unde se află. Mai mult, sora Oanei Roman a declarat că ultimul an a fost foarte dificil și pentru ea, întrucât tatăl său a decedat.

Nu prea am mare lucru de zis legat de ce a declarat sora mea. Evident că lucrurile nu stau așa. Îmi pare rău sincer pentru ea, pentru că trece printr-o perioadă grea. Îmi pare rău pentru ceea ce trăiește. Nu e deloc așa cum a spus. Eu am mers și voi merge mereu la mama.

Nu se pune problema să nu merg, nu poate fi vorba despre așa ceva. E adevărat că nu am putut să merg de fiecare dată. Știi că am trecut printr-o situație neplăcută cu tata (n. red.: părintele ei s-a stins din viață anul trecut). Pentru mine chiar a fost un an foarte greu. Mama este bine îngrijită. Este bine”, a declarat Catinca Roman.

Aceasta crede că toată această situație pe care a început-o sora sa se datorează problemelor personale pe care le are Oana Roman în prezent. 

Cred că e foarte rănită pentru ce i se întâmplă cu bărbatul. Probabil e un mod de refulare”, mai spune Catinca Roman, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cit a mai slabit Oana Roman?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272