REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Catinca Roman, detalii neșiute despre tatăl fiicei sale: ”Mi-a fost greu”

Catinca Roman, detalii neșiute despre tatăl fiicei sale: ”Mi-a fost greu”

Replica API 29 septembrie 2021 | 21:37 1137

Catinca Roman și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, însă asta până acum. Recent, vedeta a făcut publice detalii neștiute despre tatăl fiicei sale, Calina, tânăra care a crescut fără figura paternă în viața sa. Însă, chiar și așa, acum, după anii petrecuți în sânul unei familii restrânse, sora Oanei Roman se declară o femeie puternică, trecută prin multe greutăți, mândră de fiica sa, scrie spynews.ro

Catinca Roman se cam ține departe de ochii curioșilor, însă atunci când decide să iasă în lumina reflectoarelor, diva o face simț de răspundere. Acest lucru s-a întâmplat recent în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde s-a reîntors în timp și a povestit cu lux de amănunte cele mai grele momente din viața sa. Printre acestea, poate cel mai dur, care nici astăzi nu o lasă să trăiască în liniște totală este faptul că tatăl fiicei sale a dispărut din peisaj definitiv, la scurt timp de la nașterea Calinei.

Catinca Roman spune că sarcina nu a fost una programată, dar amândoi au decis să păstreze copilul și să formeze o familie fericită, chiar și fără acte. Însă acest lucru a durat doar doi ani, după care diva a rămas o mamă singură, neajutorată, cu multe întrebări și fără multe răspunsuri, fiind nevoită, într-un final, să apeleze chiar și la ajutorul unui specialist.

Însă, deși nu a prea avut pe nimeni aproape, Catinca Roman este mândră de copilul pe care l-a crescut, asta în ciuda momentelor tensionate de pe vremea când Calina era o adolescenta și încerca să se impună în fața mamei sale.

”La momentul respectiv a fost un act de rebeliune (nr. relația cu tatăl Calinei). Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm. Noi am trăit doi ani, ne-am despărțit când fata avea opt luni, din nepotrivire, iar venirea unui copil ”din flori” a fost încă o presiune pentru familia mea. Când mi-am dat seama că trăiesc ce a trăit și mama a fost momentul când am mers la terapeut. Și ea a divorțat când eu aveam tot opt luni. Terapeutul mi-a schimbat viața, deși mi-a fost foarte greu ținând cont de vremurile de atunci și pentru că aveam puține persoane care să mă sfătuiască. Calina a fost un copil foarte ușor de crescut, astfel nu știu ce m-aș fi făcut. A avut momentul ei de rebeliune, la adolescență, când, cu toate că mă pregătisem, citiem, mă sfătuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza faptului că eram o mamă singură, să îi înțeleg lupta ei pentru câștigarea independenței. Am trecut prin foarte multe stări, în afară de îngrijorările normale pentru un adolescent”, a spus Catinca Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Cât despre cel care le-a părăsit definitiv, Catinca Roman declară că în toți acești ani ea s-a străduit să păstreze o relație cât de cât bună între fostul partener și fiica lor, însă acest lucru nu s-a vrut și de cealaltă parte. Astfel că, după ce a realizat că fiica sa este destul de mare încât să înțeleagă că tatăl ei nu este dispus să facă parte din viața lor, Catinca a renunțat la dorința de a aduce o figură paternă în preajma Calinei.

”De multe ori (nr. a încercat să lege relația dintre tată și fiică) și am abandonat lupta acum un an. În toți ani aceștia am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună. Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina, ea a crescut și a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de sprijinul lui și de aceea am abandonat lupta”, a mai adăugat sora Oanei Roman.

Cu toate acestea, privind în urmă, Catinca Roman spune că a trăit ca orice om și bune și rele, dar acum, deși s-a simțit abandonată și chiar a fost agresată, se declară o femeie fericită și o mamă cool, gata să-și trăiască viața în cel mai frumos mod posibil.

”M-am simțit abandonată de multe ori, am trecut prin violență domestică, abuz psihologic, dar acum simt că sunt pe drumul cel bun. Viața este un dar, iar acum sunt o mamă cool, din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a concluzionat vedeta care nu a crezut niciodată în căsătorie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proverbul " Ce se naste din pisica mananca tot soareci" si era doar o fata oarecare fara pedigree puteam sa spun ca e frumoasa,seamana cu Ivanka
1
0
ne intereseaza cu cine si-a pus-o fisa omului fra git ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272