REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Catrinel Menghia a povestit cum a aflat că fostul soț o înșela cu mai multe femei

Catrinel Menghia a povestit cum a aflat că fostul soț o înșela cu mai multe femei

Replica API 26 septembrie 2019 | 00:00 442

Catrinel Menghia

foto: arhivă personală/Instagram

Aflată în țară pentru promovarea filmului ”La Gomera”, propunerea României pentru premiile Oscar, Catrinel Menghia a povestit un interviu cum s-a sfârșit căsnicia ei cu impresarul italian Massimo Brambati. Frumoasa actriță a aflat că în ultimii doi ani de mariaj fusese înșelată nu cu una, ci cu mai multe femei.

Vestea că frumoasa Catrinel Menghia (33 de ani) divorțează de impresarul Massimo Brambati (53 de ani) a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că fotomodelul nu lăsase niciodată impresia că ar avea probleme în căsnicie. Se pare că ea însăși a fost surprinsă de întorsătura pe care au luat-o lucurile după ce, într-o noapte, s-a hotărât să plece de acasă, după o ceartă cu Massimo. ”Am plecat de acasă, într-o zi m-am supărat pe o chestie, a fost prea mult, dar n-am știut că o să divorțez. Am ieșit din casă noaptea, n-am știut că n-o să mă mai întorc. Am sunat o prietenă, am rugat-o dacă pot să dorm la ea pe canapea și acea favoare de câteva ore, o noapte, o săptămână s-a transformat în șase-șapte luni de găzduire”, a dezvăluit Catrinel într-un interviu pentru Andreea Esca, la Europa FM.

N-a fost vorba despre gelozia lui Massimo, așa cum s-a speculat la vrema respectivă. De altfel, Catrinel a insistat în interviu că fostul ei soț nu era deloc omul de afaceri prosper despre care s-a tot vorbit în țară. ”Soțul meu era un simplu jurnalist și un procurator (impresar n.r.) de sport. În niciun caz nu era un milionar, cum s-a tot scris. Eu câștigam mult, mult peste el. A fost o iubire care a crescut treptat. Când ne-am cunoscut, era o presiune foarte mare în Italia pentru acte. În Milano, oamenii erau controlați pe stradă pentru permisul de ședere. El atunci m-a întrebat: te vei mărita vreodată cu mine? Eu i-am zis că sigur, dar când voi crește mai mare. Eu aveam atunci 19 ani. Mi-a zis, uite ce se întâmplă acum, cu toate controalele astea, cu românii de aici, hai să ne căsătorim, ca să fie totul OK. Am făcut-o așa, de pe o zi pe alta. M-am îndrăgostit așa de el și de situație. Avea un copil mic, mă păcălea pe mine că fetița stătea mai mult cu el, că mama nu prea o vrea. Vedeam o familie deja pregătită a mea. Ce frumos!”, a mărturisit actrița.

Catrinel Menghia: ”Am găsit chitanțe de shopping”

Au fost șapte ani frumoși de căsnicie, însă lucrurile au început să se schimbe în rău și, într-o seară, Catrinel a hotărât să plece de acasă, fără să-i treacă prin minte că avea să fie o plecare definitivă. ”S-au întâmplat niște lucruri neplăcute și tot au continuat. Am închis un ochi și încă un ochi și într-o zi… Nu am știut că o să dau divorț, am ieșit din casă în noaptea cu pricina și apoi am aflat mai multe. Totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită. Nu vreau să fiu open (deschisă, nr.r.) și să spun că așa sunt bărbații. Nu era una, erau mai multe femei. Eu munceam și mă stresam să aduc bani acasă, să ajut pe toată lumea, să-mi întrețin familia. Am găsit chitanțe de shopping. Eu n-am fost niciodată la shopping, până la vârsta de 26 de ani, când m-am despărțit, în afară de magazinele astea super comerciale, la care oricine are acces, să-mi cumpăr o pereche de pantofi. Pentru că banii ăia, 400-500 de euro pentru o pereche de pantofi, puteam să-i dau bunicii mele, care-și putea lua cu ei lemne pentru toată iarna. Eu am avut întotdeauna respect pentru bani, pentru orice ban. Investițiile mele nu erau în haine, erau într-o mașină lui tata”, a detaliat Catrinel.

Frumoasa brunetă a lăsat totul în urmă, nu a luat nimic din casa în care a trăit împreună cu Massimo. ”Nu m-am mai întors și nu mi-am mai luat nimic de acasă. Toate hainele mele, bunurile, am lăsat totul acolo. Fostul meu soț nu a acceptat asta niciodată, suntem într-un raport oarecum decent acum, mă sună, tocmai m-a invitat la o cafea. Probabil tot speră să mă întorc, este din ce în ce mai drăguț și nu înțeleg”, a mai spus Catrinel la Europa FM.

A luat totul de la zero și, după o perioadă neagră, de șase-șapte luni, în care nu a mai vrut să facă nimic, nici modă, nici fotografie, nici măcar să iasă din casă, Catrinel s-a apucat de actorie. A început să meargă la castinguri și a reușit să-i convingă pe regizori că e mai mult decât o femeie frumoasă, cu un corp superb, considerat ideal numai pentru roluri de tinere care aleargă pe plajă în tricouri ude.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai te-a inselat ca iti mitosea gura a sloboz de la cei 40-50 de cordaci dinainte !!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272