REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

'Cats' şi 'Bombshell' înfruntă 'Star Wars' în cinematografele din SUA

'Cats' şi 'Bombshell' înfruntă 'Star Wars' în cinematografele din SUA

Replica API 23 decembrie 2019 | 00:00 325

Cu Crăciunul care bate la uşă, cinematografele din SUA trec săptămâna aceasta printr-unul dintre cele mai prolifice sezoane ale anului cu filme importante sau blocksbustere precum 'Star Wars: The Rise Of Skywalker', căruia îi vor încerca să-i ţină piept musicalul ecranizat 'Cats' şi pleiada de dive din 'Bombshell', relatează vineri EFE.

J.J.Abrams, care a regizat 'The Force Awakens' (2015), se află la cârma celui de-al 9-lea episod din legendara saga galactică creată de George Lucas în 1977 care încheie o epopee devenită un basm-cult pentru multe generaţii.

'Star Wars: The Rise Of Skywalker', care se lansează vineri în cinematografele din lumea întreagă, este plin de bătălii interstelare şi scene cu estetică de jocuri video, marcate de reîntoarcerea unui personaj sinistru care era demult dat uitării.

Din nou supravieţuirea universului, aflat sub ameninţarea forţelor întunericului Sith, depinde de curajul cavalerilor Jedi şi de forţa Rebeliuni.

Fără să se lase eclipsată, 'Cats', adaptarea pentru marele ecran a musicalului de succes de pe Broadway, doreşte să ofere americanilor un divertisment de calitate cu prilejul Sărbătorilor, cu o distribuţie de elită din care fac parte staruri ca Taylor Swift, Jennifer Hudson, Ian McKellen sau James Corden.

În regia lui Tom Hooper şi cu multe critici favorabile de partea sa, Cats aduce o nouă viziune asupra musicalului-cult, destinată unei noi generaţii, cu un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră şi stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

Unul din cele mai longevive spectacole muzicale din istoria Broadway-ului, Cats este de asemenea unul dintre cele mai de succes spectacole muzicale din istorie.

Nicole Kidman, Charlize Theron şi Margot Robbie este trioul de dive care descind în forţă în acest weekend pe ecranele americane cu un film ce portretizează abuzurile la care sunt supuse multe femei la locul lor de muncă. În regia lui Jay Roach ('Trumbo', 2015; 'Meet the Parents', 2000), filmul prezintă acuzaţiile lansate împotriva lui Roger Ailes, atotputernicul om aflat la conducerea postului conservator Fox News care a ridicat un imperiu al ştirilor dar a cărui cariera s-a prăbuşit din cauza scandalurilor sexuale împotriva sa.

Actriţa şi regizoarea irlandeză Alexandra McGuinness prezintă, la rândul său, 'She's Missing', un thriller în care personajul principal Heidi porneşte în căutarea prietenei sale dispărute în timpul unui rodeo şi care dezgroapă o serie de secrete şi dă piept cu realitatea violentă a vieţii trăite pe drum.

Mexicana Eiza González, Lucy Fry, Christian Camargo şi Josh Hartnett fac parte din distribuţia acestui film.

Lista premierelor este completată de filmul 'A Vida Invisível' de Eurídice Gusmao în regia lui Karim Ainouz, selectat pentru a reprezenta Brazilia la premiile Oscar 2020 şi care prezintă viaţa a doi fraţi din Rio de Janeiro în anii 50 într-o lume implacabilă şi în sânul unei familii portugheze conservatoare.

Actuala campanie de sărbători, una dintre cele mai prolifice perioade pentru afaceri şi pentru sălile de cinema, a început săptămâna trecută cu lansarea unui nou film din seria de aventuri fantastice 'Jumanji: The Next Level'. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212