REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Căutați CASA de VIS? O găsiți la South Side Residence, unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru zona de sud a Constanței. VIDEO

Căutați CASA de VIS? O găsiți la South Side Residence, unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru zona de sud a Constanței. VIDEO

Replica API 19 mai 2021 | 00:18 3316

Pandemia a forțat populația să rămână în case pentru o lungă perioadă de timp iar, dacă până acum totul putea fi mic şi minimalist, după luni de zile sau chiar un an de zile la domiciliu perspectiva se schimbă. Românii sunt interesați de locuințe mai spațioase, mai luminoase, cu un design special, care să ”rupă” puțin monotonia instalată odată cu trecerea timpului. Dacă sunteți în căutarea unei astfel de locuințe, dar sunteți nehotărâți, Replica și South Side Residence vin în întâmpinarea dumneavoastră cu o soluție: departe de zarva din oraș, în partea de suda orașului, la bifurcația Cumpăna, se ridică îndrăzneț un complex rezidențial care le are pe toate: oază de liniște, încăperi generoase și impresionante, design arhitectural special schițat pentru a oferi un standard modern de trai, spații la parter care vor fi dedicate magazinelor și cafenelelor, săli de sport, locuri de joacă, teren de sport etc.

Schimbarea spațiului de locuit îți deschide noi perspective. Ansamblul rezidențial South Side Residence, primul și unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru zona de sud a Constanței, își propune să ia parte la una dintre cele mai importante schimbări din viața familiei tale: achiziția unei locuințe.

De ce să alegi South Side Residence? Pentru că este ferit de agitația cotidiană a orașului, aproape de puncte mari de interes, de autostradă pentru cei care călătoresc des în interes de serviciu spre București ori alte orașe, pentru că îți oferă o mulțime de facilități pe care alți dezvoltatori nu o fac.

South Side Residence este compus din 6 clădiri modern cu opt etaje, împărțite pe două faze de execuție,ultima având termen de finalizare anul 2023. Apartamentele sunt de 2 camere, 3 camere și 4 camere, iar pentru fiecare tip, se poate opta și pentru un loc de parcare.

Apartamentele au compartimentări funcţionale, cu terasă spațioasă și două balcoane, astfel încât să ofere spaţii luminoase şi confortabile, suprafeţele variind între 70 şi 140 metri pătraţi, cu băi spațioase ce au aerisire naturală.

Compartimentarea locuințelor este făcută din BCA și cărămidă, nu rigips, așa cum întâlnim la majoritatea locuințelor noi. Complexul dispune de spații verzi, grădiniță, locuri de joacă, sala de sport, spatii de recreere, inclusive pentru animalele de companie, spatii comerciale la parterul unităților locative (supermarket, bistro, farmacie) etc.

Un alt aspect important este faptul că apartamentele se vând și în rate. Apartamentele se predau la cheie, gata să încurajeze un stil de viață definit de calitate, utilitate și confort.

Dacă v-am convins că South Side Residence este ceea ce căutați, și chiar dacă nu v-am convins, puteți urmări apartamentul de prezentare în materialul VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212