REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cauza reală a morții cântărețului Doru Stănculescu! Cum a fost găsit decedat artistul în casă

Cauza reală a morții cântărețului Doru Stănculescu! Cum a fost găsit decedat artistul în casă

Replica API 26 august 2021 | 00:00 1418

Lumea muzicală e din nou în doliu, asta după ce artistul de folk Doru Stănculescu a fost găsit mort în casă în urmă cu o zi. Care e de fapt cauza reală decesului cântărețului.

Doru Stănculescu!

La vârsta de 71 de ani, Doru Stănculescu a fost găsit ieri dimineață decedat în locuința în care acesta stătea, iar din păcate pentru cântărețul celebru de folk nu s-a mai putut face nimic, scrie spynews.ro.

Care a fost cauza reală a morții lui Doru Stănculescu

Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu, a vorbit la Antena 3 despre trecerea în neființă a artistului, iar el a precizat că într-adevăr Doru Stănculescu avea câteva probleme de sănătate, însă nu acestea i-ar fi cauzat moartea.

"Da, el a avut ceva probleme de sănătate. A fost la Râșnov la un spectacol la sfârșitul lunii iulie, a venit direct la Calafat la tabăra de folk de la începutul lunii august cu o problemă medicală care l-a împiedicat să și cânte, deși a fost la Calafat unde am fost și eu. Apoi a mers la București hotărât să-și rezolve problemele de sănătate, dar nu de asta a murit din câte știu”, a spus Andrei Păunescu.

Fiul lui Adrian Păunescu a mărturisit că Doru Stănculescu a fost găsit mort în baie, asta după o căzătură banală, dar care a fost atât de puternică încât i-a luat viața. El a reamintim că în același mod a murit și mama sa, tot căzând în baie și tot în aceeași zi, pe 23 august, însă în anul 2012.

”A fost vorba despre o chestiune stupidă, tragică și stupidă. O căzătură în baie! Culmea, și vă spun asta, chiar pe 23 august acum nouă ani, tot de la o căzătură i s-a tras și moartea mamei mele, poeta Constanța Buzea! Tot 23 august, în 2012!", a mai completat fiul lui Adrian Păunescu.

Cum și-a făcut debutul Doru Stănculescu

Doru Stănculescu și-a făcut debutul în muzică cu melodia ”Ion Crâșmaru”, pe verurile lui Octavian Goga și a reușit să bucure sufetele sutelor de mii de români care l-au admirat de-a lungul timpului.

El a fost totodată fondator al Cenaclului Flacăra, acolo unde a participat până când s-a desființat. Mai mult de atât, celebrul cântăreț de folk a realizat și muzica pentru filmul Porțile albastre ale orașului, în 1974.

Doru Stănculescu a debutat în anul 1968 cu melodia „Ion Crâșmaru”, pe versuri de Octavian Goga și a încântat și a bucurat inimile a mii de români. Mai mult decât atât, instrumentistul a realizat și muzica pentru filmul Porțile albastre ale orașului în anul 1974.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212