REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CAZ ȘOCANT: AGRESAT de ginere cu o ȘURUBELNIȚĂ și cu o MAȘINĂ de TOCAT CARNE!

CAZ ȘOCANT: AGRESAT de ginere cu o ȘURUBELNIȚĂ și cu o MAȘINĂ de TOCAT CARNE!

Replica API 28 noiembrie 2019 | 03:20 351

Tentativă de OMOR

Tentativă de OMOR

Un bărbat din județul Constanța a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, fiind condamnat de către instanța de fond la 4 ani în regim de detenție. Decizia nu este definitivă, însă inculpatul a fost menținut în arest, acolo unde se află din iunie 2019. În continuare urmează a se judeca apelul.

Analizând materialul probator administrat în cursul urmăririi penale, instanța a reținut că, în ziua de 1.06.2019, organele de cercetare penală au fost sesizate telefonic cu privire la faptul că în curtea sa, un bărbat a fost agresat fizic, fiind preluat cu elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost diagnosticat cu înjunghiere în urechea dreaptă și torace drept și mai multe lovituri cu corp dur la nivelul capului, fiindu-i pusă viața în primejdie. În fapt, s-a constatat că la acea dată, inculpatul M.C. s-a deplasat la domiciliul socrului său, din satul vecin, Petroșani. Intenția inculpatului era să o convingă pe soția sa să se întoarcă la locuința familiei, întrucât se certaseră și ea se mutase, pe moment, la tatăl său. Pe fondul insistenței inculpatului s-a iscat un conflict spontan. Pe parcursul conflictului inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate (socrul care intervenise), cu o șurubelniță, în zona pieptului și a coastelor. Apoi, în timp ce persoana vătămată era căzută la pământ, a lovit-o cu picioarele, și tot în același context i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului cu o mașină de tocat carne, veche, din fontă. Agresorul a recunoscut că i-a aplicat mai multe lovituri cu o șurubelniță și o mașină de tocat carne socrului său.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alecu baga botu grav
0
0
Foarte urat din partea ginerelui.
0
0
asa am patit si eu cind am violat-o pe proasta mea cand am luat-o de nevasta , soacra a sarit pe mine dar cand i-am aratat scarbavnicul a sarit , iute si ea pe mine violandu-ma salbatic fiind multumita total !
5
0
sa sti ca pizzzzzzda se plateste,,,ca si sexu oral.
2
0
Numai bolnavi mintali. Dragoste cu sila nu se face. Banii nu ii mananca cu forta, i-a dat el de bunavoie.
2
0
soacra mea merita mai rau, dar ce sa fac... sunt un om bun si astept sa moara singura
4
0
Asa da, ce se baga socrii in familie. Isi marita ficele fara zestre apoi mananca banii ginerelui, ii mai sare omului tandara. Asa sunt parintii fetelor escroci sentimentali!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108