REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CAZ ȘOCANT: o angajată a Penitenciarului Poarta Albă a încercat să-și TAIE VENELE!

CAZ ȘOCANT: o angajată a Penitenciarului Poarta Albă a încercat să-și TAIE VENELE!

Replica API 6 decembrie 2017 | 00:24 775

Incident nefericit la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța! O angajată, fiind vorba despre o femeie tânără, și-a produs o plagă tăiată la nivelul încheieturii mâinii. Anumite persoane susțin că, de fapt, aceasta a cedat psihic din pricina volumului de muncă și ar fi făcut precizarea că nu mai suportă.

De cealaltă parte, reprezentanții unității penitenciare susțin că lucrurile stau altfel. ”A fost un mic incident, dar pe fondul unei căderi psihice. Și-a provocat o mică zgârietură la încheietura mâinii, a venit imediat medicul unității, i-a acordat primul ajutor, a bandajat-o. A fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale. Conducerea unității a luat măsuri pentru consiliere psihologică, odihnă și monitorizare”, a declarat, pentru ”Replica”, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă. Potrivit acestuia, incidentul nu are nici o legătură cu volumul de muncă. Se pare că femeia muncește în sectorul administrativ.

UPDATE

Potrivit unor informaţii, femeia se numeşte Carmen D. şi lucrează la "Serviciul Organizarea muncii".

"A fost găsită după ce s-a tăiat la mână, întâmplător, în toaleta unităţii, de către o altă colegă. A avut noroc. Ea îi ceruse directorului să fie mutată, pe motiv că nu mai face faţă, dar demersul ei a fost refuzat. A fost pansată la cabinetul medical al deţinuţilor şi o vor trimite la o testare psihologică. Evenimentul a fost raportat la Bucureşti ca simplu atac de panică..." au precizat sursele noastre.

Precizăm că ar fi putut fi al treilea caz de suicid, înregistrat anul acesta, în rândul angajaţilor din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. Din fericire, de data aceasta, totul s-a terminat cu bine.

Amintim că, în seara de 7 aprilie 2017, un bărbat şi-a dat foc în propria maşină, fiind vorba despre Dumitru A., subofițer la Penitenciarul Poarta Albă. Totodată, un ofiţer din cadrul Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit spânzurat la domiciliul său, în seara de joi, 9 martie, 2017.

L.C.

Citeşte şi:

Un ofiţer de la Poarta Albă s-a SPÂNZURAT!

Incredibil! Un subofiţer de la Poarta Albă A MURIT CARBONIZAT! Şi-a dat foc din cauza supărării!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici dupa a treia tentativa de sinucidere nu se intampla nimic ? Daca 3 angajati au ajuns in punctul de a-si lua zilele, poate e o problema in conducere ? Zic si eu, un simplu cetatean
1
0
Din pacate procurorii si judecatorii nu mai pot aplica decat lozinca "se aplica legea mai favorabila si se dispune neinceperea urmaririi penale" in cazul tuturor functionarilor publici, inclusiv a politicienilor care au furat si fura in continuare. Este trocul infect facut la ceas de noapte intre politicieni si magistrati. Ei raman cu salariile uriase ceilalti cu furturile colosale. Multumim alde psd pnl. Romani cinstiti si harnici e timpul sa va cautati rostul pe alte meleaguri. Vin vremuri si mai grele .. Ma intreb ce om cu minte ar mai trimite banii in R.
2
2
Rablele alea banuta si musat care stau toata ziua la tigara si nu fac nimic ei sunt de vina
1
4
Bancuta isi baga pula.n ma.ta cand l.ai cautat tu, d.aia era de negasit.
2
1
Saracuta, a vrut sa-si puna capat zilelor pt ca a parasit-o si a inselat-o Cristi Borcea! Cu purtatorul de cuvant al penitenciarului. Borcica, inbuci ceva?
5
3
Eu ii bag la parnaie si nevinovati.Poate va veni si vremea me cand imi voi pune streangul.
1
0
Bancuta, mai esti inca pe functie p.satu.e. Vezi cum faci sa fii iar de negasit ca la ultrajul de la E5
2
3
Este adevarat ca puscariasii au fost neglijati in privinta drepturilor cuvenite , dar angajatii nu au avut avocati , nu i-a aparat nimeni . Adica , au muncit ca prostii fara sa fie retribuiti , iar salariile au ramas mici si insuficiente unui trai decent . In timp ce jigodiile din sistem numite politic si-au tras contracte de mentenanta de milioane de euro ...
6
3
Fost detinut de poarta alba e multa coruptie acolo . . . oamenii cu banii si ciocanarii o duc bine . . . dar erau unii amarati imi era mila d ei ! ! ! Militienii le fura carnea plus multe altele . . . trist ! ! !
6
4
Nu este de glumit. In cam toate firmele mari sau in institutii de stat,angajatii sunt foarte stresati din cauza sefilor incompetenti,care din cauza incompetentei lor se poarta ca niste javre de cea mai joasa speta. De fapt a fi sef bun la noi inseamna a avea capacitatea de a-ti bate joc sub orice forma de subordonati,chipurile pentru a mentine o disciplina interioara. Metode utilizate de cacati cu ochi dar care-si zic ,,manageri'' sau alt fel de denumiri pe care nu le-ar merita niciodata in viata lor de erori umane. Nu doar salariile mizere,ci si asa fel de cacati ca sefi fac oamenii sa plece.
19
3
E ceva suspect acolo. Multi angajati de acolo au incercat sau chiar sau sinucis.
15
3
Sa saturat de singuratate ....
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108