REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cazanciuc, după ce PSD a cerut cazare din banii Senatului pentru o ședință de partid la mare: 'A fost o neînţelegere'

Cazanciuc, după ce PSD a cerut cazare din banii Senatului pentru o ședință de partid la mare: 'A fost o neînţelegere'

Replica API 18 august 2021 | 00:00 777

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat marţi că nu s-a pus problema ca parlamentarii social-democraţi să-şi achite cazarea din fondurile Senatului pentru o deplasare ce urmează să aibă loc la Constanţa, menţionând că a fost "pur şi simplu o neînţelegere", iar solicitarea formulată în acest sens a fost retrasă de pe ordinea de zi a Biroului permanent.

Robert Cazanciuc

Precizarea senatorului PSD a fost făcută în contextul unei întrebări privind solicitarea liderului grupului social-democraţilor, Lucian Romaşcanu, adresată Biroului permanent privind decontarea unei deplasări a social-democraţilor, 44 de senatori plus consilieri, la Constanţa.

"A fost retrasă de pe ordinea de zi (n.r. - a Biroului permanent) această solicitare. La fiecare final de vacanţă parlamentară are loc o întrunire a partidului, toate partidele fac acest lucru, pentru a stabili priorităţile legislative. Întâlnirea parlamentarilor social-democraţi la finalul lunii august e o tradiţie. Nu s-au cerut bani, vă arăt mesajul de convocare, în care fiecare parlamentar plăteşte cazarea. Nu s-a pus problema ca parlamentarii să plătească cazarea din fondurile Senatului. Eu nu cred că era vorba de decontare pentru senatori pentru că, repet, vă arăt mesajul de convocare, fiecare parlamentar îşi plăteşte cazarea. Aşa a fost de fiecare dată. Cred că a fost vorba de o neînţelegere. Mai degrabă era vorba de un staff care mergea împreună în această formulă şi nu de senatori, care de fiecare dată şi-au plătit cazarea, masa la aceste convocări. Am fost la multe convocări, niciodată nu a decontat Senatul acest lucru, nici acum nu s-a pus problema", a precizat Cazanciuc după şedinţa Biroului permanent, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nesimtitilor, trantorilor, incompetentilor! Incredibil! Hotilor, nu va ajunge cat ati furat din banii publici, din impozitele noastre ??
5
4
javra asta este mai rau ca o plosnita.C e jaf au facut astia.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212