REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cazanciuc, la Colectiv: Sper să fi învăţat ceva, ca popor, din durerea părinţilor şi din tragedia acestor copii

Cazanciuc, la Colectiv: Sper să fi învăţat ceva, ca popor, din durerea părinţilor şi din tragedia acestor copii

Replica API 31 octombrie 2020 | 00:00 1330

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, şi-a exprimat speranţa că s-a învăţat ceva din tragedia celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din urmă cu cinci ani de la Clubul Colectiv.

Robert Cazanciuc

"Sper să fi învăţat ceva noi, ca popor, ceva din durerea părinţilor, din tragedia acestor copii. Nu ştiu dacă timpul poate rezolva ceva", a afirmat, vineri, Cazanciuc, după depunerea unei coroane de flori, în numele Parlamentului, la altarul improvizat în faţa Clubului Colectiv, scrie Agerpres.

Tot vineri, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au depus câte o coroană de flori în memoria victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu cinci ani. La locul tragediei a fost vineri şi ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment petrecut în seara de 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv din Bucureşti, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea concertul de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit în timpul concertului din cauza unor artificii s-a extins rapid.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si copii sa invete ceva sa nu intre ca oile se intampla tragedii peste tot in lume cineva de la colectiv zicea dupa incident ca a invatat ceva cand intra undeva se uita daca se intampla ceva pe unde se poate iesi asa ca daca ne gandim nu ar mai trebuii sa mergem nicaieri sa stam acasa
3
1
sunt convins, voi ati inteles ca minciuna nu este suficienta, manipularea nu a dat roade acum ati schimbat foaia , mariti din gura salarii, pensii,. alocatii, bonusuri, fara numar fara numar- fara acoperire financiara, insa ati omis un factor important, pana si asistatii vostri sociali s-au dezmeticit
4
0
inca n-a auzit ca din cauza pesedeilor au murit atatia oameni !!! Muie cu cacat !!!
6
2
Si tu esti un mare Hoz al romanilor.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272