REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

„Cazinoul din Constanța a ajuns cel mai mare CUIB DE PORUMBEI din România!”

„Cazinoul din Constanța a ajuns cel mai mare CUIB DE PORUMBEI din România!”

Replica API 25 iunie 2018 | 20:57 295

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, după ce a vizitat edificiul

Aflat la Constanța pentru întâlniri cu primarii și consilierii liberali și discutarea problemelor județului, europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan a vizitat și câteva obiective cultural-istorice. Sâmbătă, europarlamentarul însoțit de reprezentanții locali ai PNL a vizitat Cazinoul de pe faleza Constanței.

Am văzut astăzi cum nepăsarea poate distruge complet monumente și obiective istorice. Cazinoul din Constanța a ajuns cel mai mare cuib de porumbei din România. Simbolul municipiului Constanța și un ansamblu arhitectural cu un imens potențial turistic se degradează pe zi ce trece din cauza indiferenței și incompetenței autorităților”, a postat politicianul pe pagina de Facebook.

Ulterior, acesta a vizitat situl arheologic de la Capidava, o altă „rana sângerândă” de pe harta Dobrogei, unde așa zilele lucrări de reabilitare din trecut au făcut mai mult rău. „Din păcate, Cazinoul Constanța nu este singurul exemplu de eșec al autorităților în ceea ce privește păstrarea și conservarea monumentelor și obiectivelor turistice. La nici 70 de km distanță de Constanța descopăr un scenariu la fel de trist: Cetatea Capidava. Aici, fondurile europene destinate dezvoltării potențialului turistic al cetății, au ajuns fie în buzunarele unor oameni, fie au fost folosite pentru plata unor lucrări care au făcut mai mult rău cetății. Rezultatul? Un sit arheologic distrus complet, care din cauza acestor “restaurări” a pierdut șansa de a fi introdus pe lista patrimoniilor UNESCO”, a punctat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde se duc banii din taxe si impozite pe care constantenii le platesc an de an? unde? ca investitii nu se fac, restaurari nu, unde sunt banii? in cafelele de la cluburile pensionarilor?in construirea blocurilor din Henri Coanda......... si-n multe alte dintr-astea
5
0
inteleg, nu ai cum sa te misti in hatisul de contestatii si stam cu ruina acolo. Apropos, te-ai supra-impozitat pentru ea? Dar uite rezolvarea: contract de vanzare-cumparare catre o entitate privata, cu clauza de rascumparare intr-un anumit termen. Vanzarea pe 1 leu, rascumpararea la finalizarea lucrarilor pe 1 leu plus valoarea reparatiei. Caci cat s-a stat pentru contestatii, rezolvai cadrul legal pentru o atare tranzactie. Si, fiind proprietatea unui privat, contestatiile au relevanta zero intr-o licitatie organizata de el. Chiar toti sunteti degeaba in primaria aia?
2
0
Sa se faca centru pentru refugiatii din siria si irak
1
8
transformati-l in case pt. copii ,centru paliativ
3
3
CAZINOUL este conservat din donatii si Fagadau cumpara plite electrice pentru asistatii din Henri Coanda !!!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614