REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CAZINOUL, subiect de glume de Ziua Păcălelilor!

CAZINOUL, subiect de glume de Ziua Păcălelilor!

Replica API 2 aprilie 2019 | 01:10 919

O glumă cu iz politic a dat palpitații și a inflamat spiritele, în dimineața zilei de 1 aprilie a.c., atât în rândul celor care au avut drum pe faleza municipiului Constanța, cât și pe rețelele de socializare. Pe gardul de protecție din fața Cazinoului a apărut un afiș care anunță intenția de a se construi un mall în locul clădirii emblematice a Constanței! „Se demolează Cazinoul!” – au reacționat repede unii pe rețelele de socializare, în vreme ce alții au comentat: „Este o glumă proastă de 1 aprilie!”.

Afișul care a apărut pe gardul de protecție din fața Cazinoului de pe faleza Constanței anunță că în locul clădirii emblematice s-ar ridica „spații comerciale, birouri și funcțiuni complementare ”City Cazino Mall”, iar detaliile prezentate în anunț sunt în mod evident cu insinuări. Astfel, beneficiarul lucrării ar urma să fie SC City Park Mall SRL, proiectantul ar fi SC Proiect Gri Consolidat SA, cu adresa pe strada Groapa lui Oatu, nr. 13, proiectant structură: SC Solid Building SRL, de pe strada Piața Concordiei Corp Muzeal W. Constructorul ar fi SC BCA Valoare SA, din Cartier Consilieri, constructor instalații SC Canbela Export SRL, din orașul Altîn Tepe, iar autorizația de construire ar avea numărul 666 din 1.04.2018, emisă de Primăria Palazu Mare Constanța. Data începerii lucrărilor ar fi 1.04.2019, iar finalizarea lor pe 1.04.2019.

De menționat că numeroși constănțeni au reacționat la postările de pe rețeaua de socializare Facebook, spunând că „este o glumă!”. Alții au considerat că și această formă de a glumi este un mod de a trage un semnal de alarmă cu privire la soarta Cazinoului.

Reamintim că vicepremierul Daniel Suciu, aflat săptămâna trecută la Constanța anunțat că în cel mai probabil în luna mai a.c. va avea a patra licitație organizată pentru restaurarea și reabilitarea Cazinoului. „Prima etapă s-a încheiat, urmează comisia interministerială și apoi, la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai, vom avea și hotărârea de Guvern, astfel încât să poată să fie demarată licitația”, a afirmat viceprim-ministrul Daniel Suciu.

F.B.

Citește și: A PATRA LICITAŢIE pentru reabilitarea CAZINOULUI! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
3
0
Cum a fost cu ,,Cumintenia pamantului'' a lui Brancusi,sa se organizeze actiunea de donatii din partea romanilor care vor sa-si faca selfie cu cazinoul,ca de intrat si petrecut timpul acolo dupa restaurare se ocupa cei bogati. Cine se inhama la munca acolo trebuie sa o faca pentru un profit,altfel ramane doar sa silesti cumva populatia sa-si dea din salariu ,prin taxe,bani sa se faca treaba. Chestia este ca doar Constantenii ar contribui,ca nu poti oblige pe aia de la Satu Mare sa contribuie si poate nu vor veni niciodata in viata la Constanta.
0
0
Chiar moll daca s-ar face dar macar sa-ceapa sa-l restaureze sa nu se darime de tot
5
1
Cu fagabou primar suna a realitate nu a gluma..
10
1
De fapt asta era gandul mascariciului si al umflatului betiv cu drena de NY... El a fost lasat mostenire prietenului lor tzaranoiul cu freza si fatza de tractorist din Beidaud , fatalau...
17
1
SE DEMOLEAZA SINGUR . pe bune
19
1
uitati-va si voi ce a ajuns frumustetea orasului, a ajuns de rasul lumii........ trist, foarte trist
18
1
Asta nu ar putea fi chiar o farsa, cu asa consilieri locali poate fi proiect de viitor.
18
3
la cum sta treaba in Constanta,e posibil ca aceasta gluma sa devina realitate.
22
1
O gluma foarte buna ! Cu toate zilele fripte ale romanilor, umorul nu le-a disparut ! Felicitari !
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212