REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CCR: Legea pensiilor, parțial neconstituțională. Se întoarce în Parlament

CCR: Legea pensiilor, parțial neconstituțională. Se întoarce în Parlament

Replica API 14 martie 2019 | 00:27 452

Curtea Constituţională a României a discutat miercuri sesizarea PNL şi USR referitoare la Legea privind sistemul public de pensii, depusă încă din luna decembrie, şi amânată de mai multe ori de judecători, dar şi proiectul privind operaţionalizarea secţiei speciale pentru anchetarea magistraţilor. Astfel, CCR a declarat neconstituțională Legea Pensiilor și va trebui să se întoarcă în Parlament.

PNL şi USR au contestat condiţionarea dreptului la pensie al angajatului de îndeplinirea de către angajator a obligaţiei fiscale de achitare a contribuţiilor reţinute angajatului prin stopaj la sursă. Astfel, este deschisă posibilitatea încălcării dreptului constituţional la pensie al angajatului, fără ca acest lucru să fie determinat de neîndeplinirea unei obligaţii aflată în sarcina angajatului, susţin semnatarii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca pe timpul sinistrei dictaturi,partial color partial transmis,muiepesde,pentru unii muma pentru altii ciuma fie ea si rosie sau neagra precum cea a lui caragea
4
0
vine USR la constanta sa cinsteasca memoria lui ion mihalache , mihai marina , deceanu , borodi , popovici , tataru , prim vice georgescu j4 ....
0
5
nu avem softu pentru recalculari,,,importam din vietnam muncitori sa recalculeze pensiile.
2
0
pai n a zis tovarasa olguta ca e singura lege perfecta si ca si a incheiat misiunea magna cum laude la ministerul muncii si ca poate preia orice minister cu ochii inchisi ? iata rezultatul : legea perfecta este imperfecta ..........ha , ha , ha
6
0
Uitati-va cine a ajuns sa conduca RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de firia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Si mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
9
1
Uniunea Scufundati Romania nu stie decat sa loveasca in romani si sa apere multinationalele
5
11
de dupa 89 si pana in prezent !!!
10
1
Spune ca alocatiile copiilor nu pot fi platite pentru ca presedintele a atacat la CCR legea asta mizerabila de buget prin care psd-ul mananca milioane de euro cu lopata. Daca ar fi vrut sa le mareasca copiilor alocatiile ar fi facut-o asa cum si-au marit ei salariile. BUGETUL tarii nu a fost aprobat pe 2019 dar...ai nostrii parlamentari si-au si votat si primesc incepand cu luna IANUARIE 2019 salarii cu 10 la suta mai mari! Inclusiv PENSIILE SPECIALE.
14
5
de sub mine: Cretinule, CCR s-a pronuntat in favoarea pensionarilor! Tu stii sa citesti sau esti un analfabet functional?
8
9
partial neconstitutionala- noi pensionarii putem murii cu dreptatea in mana- aceste presuri si slugi ccr fidele puscariasului draknea- pe care ilserveste oricand, oricum, oriunde- poporul masa manipulabila, noua sa ne fie bine- rusine, mare rusine ccr- cum ati admis constitutionala o sectie ilegala infiintata special ptr a il albi pe acest puscarias? Aveti constiinta curata?
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272