REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ce a făcut Alina Pușcaș după cele trei zile în care a ținut post doar cu apă

Ce a făcut Alina Pușcaș după cele trei zile în care a ținut post doar cu apă

Valentina CAMARA 25 ianuarie 2023 | 00:00 527

Alina Pușcaș a surprins publicul cu decizia ei de a trăi trei zile doar cu apă. Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva!” a menționat că decizia vine în urma tratamentului cu antibiotice pe care l-a luat din cauza problemelor de sănătate din decembrie. aceasta observând schimbări nedorite în organismul ei.

Ce a facut Alina Puscas dupa cele trei zile in care a tinut post doar cu apa

Alina Pușcaș a dus la capăt cele trei zile în care a consumat doar apă și acum a revenit la postul intermitent, mai exact cel 20:4. Vedeta își ține la curent fanii și urmăritorii din online cu stilul de viață pe care l-a adoptat mai nou și le-a dezvăluit beneficiile pe care le-a adus în cazul ei acest tip de regim alimentar.
Beneficiile de care a avut parte Alina Pușcaș după cele trei zile în care a ținut post doar cu apă

Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva!” a avut de suferit după perioada în care a fost sub tratament cu antibiotice, în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut în luna decembrie. Astfel, odată terminate tratamentul și perioada de recuperare, vedeta a revenit la programul ei normal, dar a realizat că organismul ei a suferit schimbări nedorite, simțea lipsă de energie acută și luase în greutate 5 kilograme.

După ce a observat schimbările, Alina s-a informat despre beneficiile postului intermitent - un regim alimentar la care apelează multe celebrități - și a decis să-l încerce. Totuși, după patru zile de post intermitent 20:4, actrița a decis să încerce o practică cu un grad de dificultate și mai mare. Prin urmare, și-a propus să reziste trei zile doar cu apă și a reușit.

Imediat după aceste zile, Alina a revenit la postul intermitent 20:4, dar a observat beneficiile aduse de perioada de detox total.

„După cele trei zile de fasting cu apă în care nu am făcut sport, azi am ajuns la sală și am făcut 1h:15! Mă simt foarte ușoară, iar masa urmează pe la 17:00 și culmea, nu îmi este foame.”, le-a spus Alina Pușcaș fanilor ei în cadrul unui InstaStory, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212