REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° ConstanÈ›a Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
15.7° ConstanÈ›a Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ce a făcut Marian Iancu când judecătoarea a adormit în fața lui

Ce a făcut Marian Iancu când judecătoarea a adormit în fața lui

Victor ROTARU 2 aprilie 2023 | 14:30 1726

IniÈ›ial, Iancu susÈ›ine că ar fi trebuit să fie condamnat la 10 ani de închisoare, însă un episod pe care nu l-a mai povestit până acum a dus la mărirea sentinÈ›ei. Marian Iancu È™i momentul în care a răbufnit la adresa judecătoarei care primise cazul său: „A luat-o somnul. Vă daÈ›i seama ce s-a întâmplat”

Ce a facut Marian Iancu cand judecatoarea a adormit in fata lui

Omul de afaceri, care se descrie drept un tip coleric, dar care nu provoacă scandaluri, ci doar răspunde atunci când este călcat pe bătături, a relatat cum a reacÈ›ionat în momentul în care dădea declaraÈ›ii în faÈ›a instanÈ›ei, iar judecătoarea care primise cazul a adormit în timpul pledoariei sale.

”Nu sunt tip prefăcut, trăiesc momentul. Vă spun un episod din instanță. Știam că nu mai aveam nicio È™ansă, Voiculescu fusese condamnat cu o lună înainte de aceeaÈ™i judecătoare, care ulterior a fost scoasă din magistratură, Camelia Bogdan.

Am avut o atitudine dură, ca să nu zic contondentă, direct în instanță. Mi s-a părut că a adormit în timp ce eu dădeam declaraÈ›ii. Și nu mi s-a părut, pur È™i simplu a luat-o somnul. M-am oprit, cred că i-a făcut semn colegul È™i a tresărit: `Gata, aÈ›i terminat?`

Vă daÈ›i seama ce s-a întâmplat în momentul acela. I-am spus exact ce trebuie. I-a zis avocatului meu să-mi confirme că tot ce spun poate fi folosit împotriva mea È™i asta va conta în final, când va delibera, È™i de la 10 ani, mi-a dat 12. E prima oară când spun asta.

Nu am înjurat-o, mai mult decât atât. E puÈ›in spus înjurat. Nu am lovit-o, nici nu aveam cum. I-am spus că data viitoare, dacă mai adoarme, n-o să mă mai abÈ›in È™i o să iau microfonul È™i i-l dau în cap. Ca să fac dovada că doarme È™i nici nu se fereÈ™te”, a transmis Marian Iancu, în cadrul podcastului Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu.
Marian Iancu a refuzat să muncească în închisoare

La câteva luni de la momentul eliberării, fostul patron de la Poli TimiÈ™oara a vorbit despre perioada petrecută în spatele gratiilor È™i a spus de ce a refuzat să muncească în închisoare, deÈ™i astfel de activități i-ar fi redus durata pedepsei. Marian Iancu a transmis că i s-au părut umilitoare activități precum curățenia sau căratul unor obiecte.

”PoÈ›i să te umileÈ™ti singur, dacă vrei să te duci după câÈ™tiguri. PoÈ›i să te umileÈ™ti. Să munceÈ™ti, să câÈ™tigi zile să vii mai repede acasă, înseamnă o auto-umilință în principal. E o muncă... Curățenie, măturat, săpat, cărat. Astea nu erau pentru mine.

Nu se dau câÈ™tiguri pentru muncă ce e calificată. Nu am făcut niciun fel de activitate de genul ăsta, era o umilință, nu era la nivelul meu.

Oricum, atunci când câÈ™tigi foarte mult din aÈ™a-zisele cărÈ›i scrise, nu înseamnă că-i judec pe cei care au făcut-o...

Când ai câÈ™tiguri foarte mari, când vine momentul să te liberezi, ca să nu apară ideea că ai fost favorizat, un judecător îÈ›i amână, îÈ›i dă amânare exact cu perioada pe care ai câÈ™tiga-o sau aproape.

Deci te chinui, te înjoseÈ™ti, accepÈ›i o umilință È™i, când e să beneficiezi de câÈ™tigul ăla, e crunt”, a mai declarat Marian Iancu, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468